Binicilik Engel Atlama Yarışları - Son Dakika
Spor

Binicilik Engel Atlama Yarışları

Adana'da düzenlenen yarışlarda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu'nu Sencer Horasan, Spor Genel Müdürlüğü Koşusu'nu Sencer Can kazandı.

06.12.2014 12:27

Türkiye Binicilik Federasyonunun desteğiyle düzenlenen binicilik engel atlama yarışlarında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu'nu "Clooney" isimli atıyla Sencer Horasan, Spor Genel Müdürlüğü Koşusu'nu "AB 19 Yeter" adlı atıyla Sencer Can kazandı.

Adana Atlıspor Kulübü'nde gerçekleştirilen ve Adana'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Gaziantep ve Eskişehir'den 67 binicinin katıldığı yarışlarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Genel Müdürlüğü koşuları düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu'nda "Clooney" isimli atıyla Samandıra Atlıspor Kulübü'nden Sencer Horasan birinciliği, "Aspen" isimli atıyla Adana Atlıspor Kulübü'nden Viktor Evtimov ikinciliği, "Luzıfer" isimli atıyla Gaziantep Atlıspor Kulübü'nden Cem Vardar üçüncülüğü elde etti.

Dereceye girenlere ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören ve kulübün yönetim kurulu üyesi İsmail Boyraz verdi.

Spor Genel Müdürlüğü Koşusu'nda ise "AB 19 Yeter" isimli atıyla İstanbul Atlıspor Kulübü'nden Sencer Can birinci, "Camparı 1" adlı atıyla ferdi yarışan Uğur Yılmaz ikinci, "Admiral" isimli atıyla Samandıra Atlıspor Kulübü'nden Sencer Horasan üçüncü oldu.

Birinci olan Sencer Can'a kupasını, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan adına Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır verdi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Binicilik Engel Atlama Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement