Bisiklet Hırsızına Güvenlik Kameralarından Ulaşıldı - Son Dakika
Yerel

Bisiklet Hırsızına Güvenlik Kameralarından Ulaşıldı

Muğla, Aydın, Denizli, Antalya ve İzmir'de bisiklet çaldığı iddia edilen zanlı, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.

25.04.2015 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla, Aydın, Denizli, Antalya ve İzmir'de bisiklet çaldığı iddia edilen zanlı, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.

Muğla'da son aylarda hakim ve savcıların da aralarında bulunduğu 24 kişinin piyasa değeri yüksek bisikletlerinin çalınması üzerine  çalışma başlatan Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerinden temin ettikleri 160 saat güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, şüpheli A.B'yi (47), tespit etti.

Ekipler, şüphelinin kiraladığı araçlarda kalarak piyasa değeri yüksek bisikletleri çalıp başka illerde sattığını, son olarak kullandığı aracın Marmaris'te olduğunu belirledi.

Düzenlenen operasyonda, Marmaris'te gözaltına alınan şüphelinin ilk sorgusunun ardından başka illerde çalarak Muğla'da sattığı 13 bisiklete el konuldu.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Öte yandan, şüphelinin 4 ilde hırsızlık suçundan aramasının bulunduğu öğrenilirken, bugüne kadar Antalya Muğla, İzmir, Aydın ve Denizli illerinden yaklaşık 200 bisiklet hırsızlığı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bisiklet Hırsızına Güvenlik Kameralarından Ulaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement