Bitlis Amatör Ligi'nde Final Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Bitlis Amatör Ligi'nde Final Heyecanı

Bitlis Amatör Ligi'nde mücadele eden Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübü, 5 Nisan'da Tatvan Spor ile final maçına çıkacak.

25.03.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Amatör Ligi'nde mücadele eden Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübü, 5 Nisan'da Tatvan Spor ile final maçına çıkacak.

Bitlis Amatör Ligi'nin A grubundan lider çıkan  Bitlis Özgüzeldere Spor, B grubunu lider tamamlayan Tatvan Spor ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Kulübün Basın Sözcüsü Hasan Osmanoğulları, amaçlarının centilmenlik çerçevesinde karşılaşmaları oynayarak bir üst lige yükselmek olduğunu söyledi.

Bitlisliler'in yıllardır futbolda başarı beklediğini ifade eden Osmanoğulları, şöyle konuştu:

"Özgüzeldere Spor bunu başaracak güçte. Geçmişinde başarıları olan köklü kulübümüz, bu yıl grubunu şampiyon olarak tamamladı. Diğer grubun şampiyonu Tatvan Spor ve BAL liginde Bitlis'i temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor ile 2 karşılaşma yapacağız. Bu maçı da kazanıp Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi hedefliyoruz. Kıt kaynaklara rağmen Bitlis'in en güçlü takımlarından biriyiz. Buna rağmen işimizi sağlama almak için 15 yeni transfer yaptık. Sporcularımız, teknik yönetimimiz ve yönetim olarak bu maçlara hazırız. 2'si yabancı olmak üzere Muş, Van, Gercüş, Dersim, Elazığ ve İstanbul Başakşehir'den sporcular alarak gücümüze güç kattık. Maçlarda seyirciden de destek bekliyoruz. Takımımızın galip gelmesi için elimizden geleni yapacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis Amatör Ligi'nde Final Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement