Borpanel'in Fabrika Satış Mağazası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Borpanel'in Fabrika Satış Mağazası Açıldı

Borpanel\'in Fabrika Satış Mağazası Açıldı

Borsan Grup'a bağlı Borpanel Samsun'da ilk fabrika satış mağazasını açtı.19 Mayıs Bulvarı'nda 600 metrekarelik 3 katlı Borpanel fabrika satış mağazasının açılışına Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı Oman Genç, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsunlu işadamları, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

07.01.2012 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borsan Grup'a bağlı Borpanel Samsun'da ilk fabrika satış mağazasını açtı.

19 Mayıs Bulvarı'nda 600 metrekarelik 3 katlı Borpanel fabrika satış mağazasının açılışına Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı Oman Genç, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsunlu işadamları, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Borpanel Genel Müdürü Hüseyin Bilkay, 600 metrekarelik 3 katlı fabrika satış mağazasında organik masif panelden kimyasal kullanmadan, su bazlı boyalarla renklendirilmiş olan hareketli ve sabit mobilyalar, kapı, mutfak, banyo ürünlerinin yanı sıra masif panelden üretilmiş ofis mobilyalarının satışa sunulduğunu söyledi.

Borsan'ın tüm krizlere rağmen iyi kriz yönetimleri ile birlikte aralıksız olarak büyümesini sürdürdüğünü belirten Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, "1984 yılında küçük bir atölye ile üretim hayatına başlayan Borsan, geride bıraktığımız 27 yıl içerisinde birçok hükümetler, koalisyonlar, siyasi ve ekonomik krizler yaşadı. Bütün bu krizlerde izlediği akılcı politikalar ve iyi kriz yönetimleri ile beraber aralıksız büyümesini sürdürebilmeyi başarmış ve bugünlere gelmiştir. Geriye doğru baktığımızda şükrediyor ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. 2011 yılı grubumuz için her açıdan hareketli, bereketli ve verimli bir yıl olarak geride kaldı. 2012 yılının da aynı verimlilik, bereketlilikte bir yıl olmasını diliyorum. Grup olarak her yıl bir temel atma, açılış töreni yapıyoruz. Yerelde yaşadığımız bazı küçük sorunlara rağmen bundan sonra da aynı hızla yatırımlarımız hep devam edecek" dedi.

İşadamlarının güvenli bir şekilde yatırımlarını sürdürdüğünü belirten AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Bugün bir çok ülke çalışanlarının maaşlarını kısarken, biz iade zamlar yapmak suretiyle çalışanlarımızın imkanlarını artırmaya devam ediyoruz. Bu da birlik ve beraberlik içinde çalışmakla oluyor" diye konuştu.

Vali Hüseyin Aksoy ise şöyle konuştu: "Samsun, birçok sektörde önemli yatırımların yapıldığı bir kent. Tarım, turizm, lojistik, sağlık, eğitim sektöründe önemli yatırımların gerçekleştiği bir kent. Özellikle işadamlarımızın Samsun'da gerçekleştirdiği bu yatırımlardan son derece memnuniyet duyuyorum. Burada ürettikleri ile istihdama katkı sağlıyorlar, ödedikleri vergiler ile Samsun ve ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar."

Adnan Ölmez, açılışın ardından davetlilere fabrika satış mağazasını gezdirerek ürünler hakkında bilgi verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Borpanel'in Fabrika Satış Mağazası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement