Bozüyük AK Parti'de Büyük Buluşma - Son Dakika
Yerel

Bozüyük AK Parti'de Büyük Buluşma

Bozüyük AK Parti\'de Büyük Buluşma

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, AK Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonla, Milletvekili Halil Eldemir’in yanı sıra bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanları ve teşkilatları ile birlikte il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri bir araya geldi.

13.08.2015 13:55

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, AK Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonla, Milletvekili Halil Eldemir'in yanı sıra bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanları ve teşkilatları ile birlikte il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri bir araya geldi.

Partinin kuruluşunun 14'ncü yıl dönümü dolayısı ile düzenlenen programda ilk olarak İlçe Başkanı Mesut Çetin tarafından açılış konuşması yapıldı. Başkan Çetin, önceki dönemlerde partiye hizmet etmiş olan ilçe başkanlarına, il genel meclis üyelerine, belediye meclis üyelerine, yönetim kurulu üyelerine ve partinin hangi kademesinde olursa olsun bu davaya hizmet etmiş olan dava arkadaşlarına teşekkür etti. Çetin, bu toplantıdaki amaçlarının birlik ve beraberliklerini pekiştirmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise konuşmasında, göreve gelmeleri noktasında parti teşkilatının önemine değindi. Başkan Bakıcı, "Teşkilatımızdan aldığımız güçle bu göreve geldik ve yine bu güçle bize verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Milletimize var gücümüzle hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Biz teşkilatımız olduğu sürece varlığımızı sürdüreceğimize inanıyoruz. Bizler teşkilatımızın her kademesiyle birlikte yürümeye ve elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Partimizin kuruluşunun 14.'üncü yıl dönümünde böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten duyduğum memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Eldemir ise konuşmasında, "Bozüyük ilçemizde 2002 yılından bugüne kadar Ak Parti'mizin çeşitli kademelerinde görev alan değerli ve eskimeyen teşkilat mensuplarımızla güzel bir vefa toplantısında bir araya geldik. Bu güzel organizasyona teşrif eden her bir dava arkadaşıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, programı tertip edip bizleri bu anlamlı programda bir araya getiren İlçe Başkanımıza ve kendisinin şahsında kıymetli yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Değerli dava arkadaşlarım, seçilmiş bir milletvekili, belediye başkanı, il genel meclisi üyesi, meclis üyesi olmak bir teşkilatın olması ile mümkün olabilecek görevlerdir. Eğer bizler bugün burada görev yapıyorsak teşkilatlarımızın bizlere verdiği destek ve ortaklaşa yapılan seçim çalışmalarıyla bu mümkün oluyor. Şükürler olsun ki bizim dava arkadaşlığımız ve dava birlikteliğimiz var. Milletimiz tarafından 14 yıl önce kurulan bu partide ne yaptıysak milletimiz adına yapmaya çalıştık. Yapmaya da devam edeceğiz. Böyle güzel bir düşünce ile böyle güzel bir vefa örneği sergileyen Mesut Başkan'ımıza ve teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum" diye belirtti.

İl Başkanı Kadir Bayrak ise, böyle bir organizasyonun tertip edildiğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayrak, "Buradaki dava arkadaşları eski değil eskimeyen dava arkadaşlarımızdır. Bugün ve bundan önce partimize hizmet etmiş olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Program birlikte yenilen yemeğin ardından karşılıklı sohbetlerle sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük AK Parti'de Büyük Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement