Bozüyük CHP'nin Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Bozüyük CHP'nin Seçim Çalışmaları

Bozüyük CHP\'nin Seçim Çalışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Bilecik Milletvekili ve Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yaşar Tüzün, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

31.12.2013 15:19

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Bilecik Milletvekili ve Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yaşar Tüzün, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

CHP Bozüyük İlçe Teşkilatında gazetecilere açıklamalarda bulunan Tüzün, bugüne kadar bölünerek, küserek ve parçalanarak seçim kaybettiklerini belirterek, şimdi ise barışarak, bütünleşerek ve birlikte olarak seçim kazanmak istediklerini söyledi. Yapacakları çok şey olduğunu aktaran Tüzün, "Bizim bu siyasi iktidar karşısında yapacaklarımız çok şey var. Bunlardan bir tanesi 30 Mart tarihi. 30 Mart tarihinde geçmişte Bilecik'imizde diğer illerimizde, ilçelerimizde bölüne bölüne, küse küse, parçalana parçalana seçim kaybettik. Şimdi ise barışarak bütünleşerek birlikte olarak seçim kazanmak istiyoruz. Bir mücadele yapıldı. İl ve Bozüyük başta olmak üzere bazı ilçelerimizde birden fazla aday adayımız vardı. Her CHP'linin her makama aday olma şansı ve hakkı vardır. Ama bu hakkı belirleyecek olan tüzüğümüz gereği 3 yöntem vardır. Bu yöntemlerden bir tanesi genel merkezin tasavvufudur. Yapmış olduğu kamuoyu araştırmaları, anketler ve parti üyelerinden almış olduğu bilgilerle bir aday belirlemiştir. Bozüyük'ümüz de Metin Torun arkadaşımız Bozüyük Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmiştir. Dodurga'da Selim Temel ağabeyimiz aday olarak ilan edilmiştir. Her ikisini de huzurunuzda kutluyor, başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyorum" dedi.

"30 MART 2014 TARİHİNDE BOZÜYÜK BELEDİYESİNİ CHP ALACAKTIR"

Daha sonra söz alan Bozüyük Belediye Başkan Adayı Metin Torun ise, Yaşar Tüzün'e kendilerine moral ve motivasyon desteği verdiği için teşekkür etti. Torun, seçimlerde iddialı olduklarını ifade ederek, " Parti içerisinde çok seslilik her zaman önemlidir. Sonuçta hepsini değerlendirmek zorundayız. Herkesi dinlemek zorundayız. Bu seçimde şunu biz hiç aklımızdan çıkarmıyoruz. Allah iki kulak vermiş bir tane ağız vermiş yüzde 70 dinleyeceğiz. Yüzde 30 konuşacağız. Vekilime tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçta aynı şartlarda aynı duygulardayız. Herkese hayırlı olmasını diliyorum. 30 Mart'ta 2014 tarihinde Bozüyük Belediyesini CHP alacaktır. Hem de 47 bin kişinin oyuna talip olarak alacaktır. Ben herkese tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son olarak söz alan Dodurga Belde Belediye Başkan Adayı Selim Temel de, açıklamasında, birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimleri kazanacaklarına inandığını kaydetti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük CHP'nin Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement