Bülent Delican Genel Seçim Çalışmaları İçin Tarih Verdi - Son Dakika
Yerel

Bülent Delican Genel Seçim Çalışmaları İçin Tarih Verdi

Bülent Delican Genel Seçim Çalışmaları İçin Tarih Verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 31 Ocak’ta katılacağı il kongresi öncesi ilçeleri ziyaret eden İzmir AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

19.01.2015 18:56

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 31 Ocak'ta katılacağı il kongresi öncesi ilçeleri ziyaret eden İzmir AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İzmir AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, ilçelere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Son olarak Balçova, Gaziemir, Menderes ve Konak ilçelerini ziyaret eden Delican, ziyaretlerinde partililerle görüştü. İl kongresi sonrasında genel seçim çalışmalarına başlayacaklarını aktaran Delican, "Genel seçim çalışmalarına il kongresinden sonra başlayacağız. Farklı stratejilerle hamleler yapacağız. Siyasette gücümüzü göstereceğiz. Biz mütevazı insanlarız gidip herkesin kapısını çalacağız. Evlere girip AK Partiyi tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. Bizler, halkımıza güneşi göstereceğiz onlarda bugüne kadar olduğu gibi bizim yanımızda olacaklar. 31 Ocak'tan sonra üzerinde çalıştığımız seçim çalışmalarımızı teşkilatlarımıza anlatacağız. İlçe kongrelerimiz sonrası ilçelerimizde çok güzel mozaikler oluşturduk. Toplumun her kesiminden kardeşlerime bu sevda yolunda emek verdikleri için teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bülent Delican Genel Seçim Çalışmaları İçin Tarih Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement