Burdur Şehidin Yeğenine Tablet Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Burdur Şehidin Yeğenine Tablet Hediye Etti

Burdur Şehidin Yeğenine Tablet Hediye Etti

Bakan Gürcan: Hizmet kalitemizi artırarak üretmeye devam edeceğiz (ek) ŞEHİDİN YEĞENİNE TABLET HEDİYE ETTİ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Burdur programı kapsamında Bucak İlçesi'nde Bucak Oğuzhan Kent Ormanı'ndaki bir restoranda sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların yer aldığı toplantıya katıldı.

25.09.2015 22:34

Bakan Gürcan: Hizmet kalitemizi artırarak üretmeye devam edeceğiz (ek)

ŞEHİDİN YEĞENİNE TABLET HEDİYE ETTİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Burdur programı kapsamında Bucak İlçesi'nde Bucak Oğuzhan Kent Ormanı'ndaki bir restoranda sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların yer aldığı toplantıya katıldı. Bakan Gürcan, daha sonra 2009 yılında Hatay Altınözü'nde şehit olan Piyade Çavuş Hüseyin Arslan'ın, ailesini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği tableti şehidin yeğeni Emir Kaan Kendir'e verdi. Ardından Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'yu makamında ziyaret eden Bakan Gürcan, burada görüştüğü vatandaşların huzurevi talebine olumlu yanıt verdi.

Bakan Gürcan Bucak'tan sonra Çeltikçi İlçesi'ndeki Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bakan Gürcan'a Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın tarafından Kuran hediye edildi. Bakan Gürcan bir süre kadınlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

YATIRIM OLACAK Kİ İSTİHDAM OLSUN

Bakan Gürcan Burdur Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma programı ve vefa yemeğine de katıldı. Burada konuşan Bakan Gürcan, Türkiye'nin on yıllardır iliğini, kemiğini emen, gençlerin kanıyla beslenen terör belasıyla boğuştuğunu söyleyip, "İnsan kaybımız büyük, ekonomik kaybımız büyük. Neden? Çünkü huzurun olmadığı, güvenliğin olmadığı yere yatırım gelmez, mal ve hizmet ulaşmaz. O zaman da ticaret olmaz. Yol olacak ki, güvenlik olacak ki ticaret olsun. Yatırım olsun. Yatırım olacak ki istihdam olsun. İnsanlar evine ekmek götürebilsin. Refah artsın. Eğitim, sanat, yaşam standardı yükselsin" dedi.

PKK GAVURA TAŞERONLUK YAPIYOR

Türkiye'nin karşısında dünyanın en büyük taşeron örgütü olduğunu vurgulayan Bakan Gürcan şöyle devam etti: "Bu taşeronların ne Kürt kardeşlerimizle ne de bölge halkımızla ilgisi var. Onlar bu topraklarda kan ve gözyaşı istiyor. Analar ağlasın, çocuklar yetim kalsın, Türkiye'nin yükselişi dursun, birlik ve bütünlüğümüz bozulsun diye Türkiye düşmanlarından aldıkları talimatları uyguluyor, gavura taşeronluk yapıyorlar. Türkiye'nin istikrarını bozmak, bölgesindeki yükselişini akamete uğratma peşindeler. Ama unuttukları bir şey var ki o da bu milletin mayasıdır. Bu milletin mayası sağlam."

TÜRKİYE KADIN ENEJİSİNİ KULLANAMIYOR

Türkiye'nin kullanamadığı büyük güçlerinden birinin kadın enerjisi olduğunu kaydeden Bakan Gürcan, "İş, siyaset ve bilim hayatında kadın varlığımızın ağırlığı arttıkça mevcut potansiyelimiz artacak, büyüyen Türkiye'ye kadınlarımız daha bir güç verecektir. Büyüyen, gelişen Türkiye'nin demokrasisi de hızla sınıf atlıyor. Politik alanda kadın varlığı kırılganlıkların ve diyalogu kopartacak yaklaşımların önüne geçecektir" ifadelerini kullandı.

PKK- PARALEL YAPI BOŞ DURMUYOR

PKK, paralel yapı ve Türkiye düşmanlarının boş durmadığını da söyleyen Bakan Gürcan, "Biz bir medeniyet, insanlık ve diriliş mücadelesi veriyoruz. Ama çok şükür bu ülke 150 yıllık derin uykusundan uyandı. Yeni Türkiye dediğimiz şey, bu derin uykudan uyanışın bir başlangıcıdır. Yolumuza devam edeceğiz. Demokrasi, hukuk ve sağlam irade ile tüm engelleri aşacak yolumuz devam edeceğiz" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, çocuklara oyuncak hediye ettikten sonra karayolu ile Ankara'ya dönmek üzere salondan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Şehidin Yeğenine Tablet Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement