Bursa'da 200 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 200 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Bursa\'da 200 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Bursa'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, demir profiller içine gizlenmiş 200 kilo toz esrar ele geçirildi.

22.07.2016 16:53

Bursa'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, demir profiller içine gizlenmiş 200 kilo toz esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüphelinin uyuşturucu maddeyi Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nden getirdikleri ve İzmir ve İstanbul'da satacakları belirlendi.

Bursa İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Gemlik İlçesi Büyükkumla ve Dereboynu mevkiisinde bulunan bir çiftlik evinde uyuşturucu bulunduğu bilgisine ulaştı. Eve operasyon düzenleyen ekipler, S.D. (34), C.A.(34) ve M.D.'yi (33) gözaltına aldı. Çiftlik evinde yapılan aramalarda 59 demir profilin içerine gizlenmiş 200 kilo toz esrar, 1 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 20 dolu fişek ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren Jandarma ekipleri, 3 şüphelinin uyuşturucu maddeyi Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nden temin ettiklerini, temin edilen uyuşturucuyu İzmir ve İstanbul piyasasına sürmeyi planladıkları bilgisine ulaştı. 3 şüpheli, jandarma karakolundaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 200 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement