Bursa'da Cinayet Anı Saniye Saniye Görüntülendi - Son Dakika
Yaşam

Bursa'da Cinayet Anı Saniye Saniye Görüntülendi

Bursa\'da Cinayet Anı Saniye Saniye Görüntülendi

Bursa'da bir müteahhit ile mobilyacı arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışma cinayetle bitti. Yaşananlar anbean kameraya yansıdı.

13.07.2015 13:30  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, mobilya imalatçısı Rızayettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest ile fabrika binası inşaatı için anlaştıkları müteahhit ve yanındaki arkadaşları arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.

Müteahhitle birlikte gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest'i göğsünden, Serbest de Başoral'ı bacağından tabancayla vurdu. Oğlunun silahını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral'ın yanına gelerek başına ateş etti. Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülenen kavgada Tacettin Başoral yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Erkan Serbest hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Osmangazi İlçesi'nde Osmanlı padişahları Osman Gazi ve Orhan Gazi'nin türbeleriyle saat kulesinin bulunduğu Tophane Parkı'nda öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, İnegöl İlçesi'nde mobilya imalathanesi bulunan Rızayettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest, fabrika binası için anlaştıkları Adapazarı'nda müteahhitlik yapan soyadı belirlenemeyen Engin adlı kişi ve yanındaki Tacettin Başoral ile Tophane'deki parktaki kafeteryada buluştu.

KARŞILIKLI BİRBİRLERİNE ATEŞ ETTİLER

Fabrika binasının gecikmesi yüzünden başlayan tartışmada silahlar çekildi. Müteahhitle birlikte gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest'i göğsünden; Serbest de Başoral'ı bacağından vurdu.

YERDE YARALI YATAN BAŞORAL'IN KAFASINA SIKTI

Bu sırada Tacettin Başoral'ın arkadaşları bacağını kemerle bağlamak isterken, oğlunun tabancasını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral'ın yanına gelerek başına ateş etti. Kaçan yaralının arkadaşına da ateş etmek isteyen Rızayettin Serbest, silahın tutukluk yapması üzerine başarılı olamadı.

DEHŞET ANI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Yaralı oğlunun yanına giden Rızayettin Serbest, ambulans gelinceye kadar oğlunun başında elinde tabancayla bekledi. Tophane Parkı'ndaki dehşet anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Tacettin Başoral'ın yaşamını yitirdiği olayda yaralanan Erkan Serbest hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Rızayettin Serbest gözaltına alındı.



Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Bursa'da Cinayet Anı Saniye Saniye Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (138)

  • realist: her olayın arkasından iste kürt diye haykırmak sizin gibi cigeri beş para etmeyen insanların mesleği haline gelmiş yazık.bide herşeyi akp mal etmek sizin ne kadar aciz insanlar oldugunuzun bir hali 41 10 Yanıtla
  • BEN KURD DEGILİM: PEKI YILLARDIR YURDUMDA BEBEKLERI OLDUREN PKKLI KATIL KAFIRLERRE NE DIYORSUN CARSIYA AILESYLEN CIKAN ASKERLERIMIZZI ARKADAN KANCIKCA VURAN PKKLI KAFIRLER 25 11 Yanıtla
  • SOR BAKİYİM: ULAN BURSAYIDA REZİL ETTİNİZ BUNLAR KÜRT KONUŞMALARINDAN BELLİ BENDE KÜRDOĞLU KÜRDÜM 27 8 Yanıtla
  • Alparslan: Ah krolar ah heryerde aynı pisliksiniz vatansız lar 18 15 Yanıtla
  • adalet: Allah belanı verdin AKP sen adam. Gibi devlet olsan bunlar olmaz Allah belanızı versin 11 20 Yanıtla
  • Serdar: bu Kürtleri yok etmek lazım onların olmadığın bir türkiye PKK sız bir. Türkiye istiyorum 19 10 Yanıtla
  • cemal bey: hadi o öldü sende öleceksin hapiste hemde hergün kro 15 12 Yanıtla
  • külliyen yalan: kısas şart ! şeriat şart ! Başka yolu yok bu işin ! 21 4 Yanıtla
  • çağlar: oglunun vuruldugunu goren adam ne yapsa yeridir derimm,allah sabır versin kımse o durumlara dusmesın,o durumdayken kendıne sahıp olmak cook zor. 21 3 Yanıtla
  • Alparslan: Ah krolar ah heryerde aynı pisliksiniz vatansız lar 17 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Hatay'da deprem sonrası restore edilen Hünkar Mescidi ibadete açıldı
    14:57 Hatay'da deprem sonrası restore edilen Hünkar Mescidi ibadete açıldı

    Hatay'da 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar alan ve gerçekleştirilen restorasyon sonrası ibadete açılan Hünkar Mescidi'nde cuma namazı kılındı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen mescit, bugün kılınan cuma namazıyla ibadete açıldı. Vali Mustafa Masatlı de yeniden ibadete açılan mescitte, vatandaşlarla cuma namazını kıldı. Depremlerde zarar gören diğer tarihi yapılarla ilgili de restorasyonun devam ettiğini vurgulayan Masatlı, Ramazan Bayramı'nda da Sarımiye Camisi'ni ibadete açmayı planladıklarını söyledi.

  • Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
    14:56 Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı

    Güngören'de bir binanın balkonunda bulunan kombinin patlaması sonucu yangın çıktı. Üst katta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

  • İzmit'te kafeteryada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi
    14:37 İzmit'te kafeteryada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafeteryada çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi ayakta tedavi edildi. Sekapark'ta bulunan kafeteryanın mutfak kısmında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına sağlık, itfaiye ve polis ekipleri müdahale etti. Dumandan etkilenen 2 kişi sağlık personeli tarafından ayakta tedavi edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, kafeteryada hasar meydana geldi.

  • Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde düzenlediği iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi
    14:32 Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde düzenlediği iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi

    Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde kurduğu iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi. Eskişehirlilerin Ramazan ayını kutlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Aynı sofrayı paylaştıkça iftar bereketi artıyor. Şehrimizin birlik ve beraberliği de artarak devam edecek' dedi.

  • Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı Hizmete Açtı
    14:32 Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı Hizmete Açtı

    Seferihisar Belediyesi, Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı hizmete açarak çalışan annelere ve çocuklara destek olmayı amaçlıyor.

  • Artvin'de trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi defnedildi
    14:03 Artvin'de trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi defnedildi

    Artvin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi, Artvin Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Meslektaşları ve yakınları, Gül'ü son yolculuğuna uğurlarken, Artvin basını büyük bir kayıp yaşadığını belirtti. Kazada yaralanan TRT Haber muhabiri Fatih Tüysüz'ün tedavisi ise devam ediyor.

  • Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
    14:01 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafenin mutfak kısmında çıkan yangın, iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 2 kişi dumandan etkilendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen kişilere polis inceleme başlattı.


Advertisement