Büyükşehir Belediyespor'dan Haberler - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyespor'dan Haberler

Büyükşehir Belediyespor\'dan Haberler

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bisiklet, çim hokeyi ve güreş branşlarında katıldığı müsabakalardan başarılı sonuçlarla döndü.

15.04.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİSİKLET/ GAZİANTEP YOL YARIŞLARINDA SPORCUMUZ 1. OLDU

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan Gaziantep Yol Yarışları, yerli ve yabancı birçok sporcunun katılımı ile yapıldı.

Yarışma Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız Erkekler A, Yıldız Erkekler B olmak üzere 4 kategoriden oluşurken, yarışmaya Gençler Erkekler kategorisinde katılan Konya Büyükşehir Belediyesporlu Vedat Koç 1. oldu. Büyükşehir Belediysepor ise, yarışmayı takım halinde ikinci olarak tamamladı.

ÇİM HOKEYİ/ TAKIMIMIZ TÜRKİYE 3.'SÜ OLDU

Hokey Federasyonu faaliyet programında yer alan 16 yaş altı erkekler ve bayanlar kulüpler ile karmaları açık alan Hokey Türkiye Şampiyonası Konya'da gerçekleştirildi.
Şampiyonaya erkeklerde 16, bayanlarda ise 11 takım katılırken Konya'yı erkeklerde Büyükşehir Belediyespor, Selçuklu Belediyespor ve Gençlikspor takımları, bayanlarda ise Konya Büyükşehir Belediyespor temsil etti. Şampiyona sonunda Konya Büyükşehir Belediyespor 16 yaş altı bayan takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

GÜREŞ/ SÜPER 1.LİG'DE ÖNEMLİ BİR AVANTAJ YAKALADIK

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Deplasmanlı Grekoromen ve Serbest Güreş Süper 1. Lig ve 1. Lig müsabakaları başladı.

Toplam 39 takımın yarıştığı Deplasmanlı Grekoromen ve Serbest Güreş Süper 1. Lig ve 1. Lig'i, güreş severler tarafından yoğun ilgiyle izlendi. İzmir, İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilen 1. haftanın ilk gün müsabakaları, kora kor mücadelelere sahne oldu.
Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda C Grubu'nda mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, ilk haftayı başarılı bir şekilde tamamlayarak grubundan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı. Müsabakalarda sonuçlar ise şu şekilde oluştu: Ankara MTA: 3 - Konya BŞB: 6, ASKİ: 7 - MTA: 1, Konya BŞB:3 - ASKİ: 7.

GÜREŞ/ SPORCUMUZ ULUSLARARASI ZAFER TURNUVASINDA 2.OLDU

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya Süleyman Evcimen Spor Salonu'nda düzenlenen 17. Uluslararası Zafer Turnuvası'na 12 ülkeden yaklaşık 400 sporcu katıldı.

Müsabakalarda Konya Büyükşehir Belediyespor'u 69 kiloda Adnan Yıldırım, 85 kiloda Oğuzhan Karabulut temsil etti. Karabulut, Yıldız Erkekler grekoromende ikinci oldu.

Şampiyona sonunda, takım klasmanında Yıldız Kızlarda birinciliği Türkiye, ikinciliği Kazakistan, üçüncülüğü Azerbaycan alırken; Yıldız Erkekler serbest stilde birinci Rusya, ikinci Türkiye, üçüncü Gürcistan, Yıldız Erkekler grekoromende ise birinci Türkiye, ikinci İran, üçüncü Kazakistan oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyespor'dan Haberler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement