Çalışkan'dan Kaman'a İftar - Son Dakika
Yerel

Çalışkan'dan Kaman'a İftar

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan tarafından Kaman ilçesinde iftar programı düzenlendi.

15.07.2014 09:24

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan tarafından Kaman ilçesinde iftar programı düzenlendi.

Kaman Faik Güngör İlkokulu bahçesinde verilen iftara Kaman Kaymakam Vekili İbrahim Cengiz, Belediye Başkanı Erhan Talu, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programından sonra konuşan Milletvekili Abdullah Çalışkan, ramazan ayında bereketli sofralarda birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Kaman ilçesine yapılan yatırımları değerlendiren Çalışkan, "12 yıllık iktidar boyunca Kaman ilçemize her konuda önemli yatırımlar yaptık. Bunların yanı sıra Kaman'a Belediye Başkanımız Erhan Talu'nun desteği ile doğalgaz getiriyoruz. İnşallah Kamanımız doğalgaza kavuştuğunda daha temiz havası olan bir memleket haline gelecek" dedi.

Hirfanlı'da gençlik merkezi yapıldığını kaydeden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Daha önce atıl durumda olan Hirfanlı tesisleri gençlik kampı olarak inşaa edildi. İç Anadolu'nun tek gençlik kampı olan Hirfanlı'ya her şehirden öğrenciler kamp yapmak için geliyor. Kampa gelen çocuklar ise ilçeye ve il merkezine inerek alışveriş yapıp buraya para bırakıyor. Yani turizm için önemli yatırımlar yapıyoruz. Kamanımız her alanda çağ atlıyor. Son olarak ise ilçemizde faaliyet gösteren üniversitemize yeni 4 yıllık fakülte açmak. Bunu da başarmamıza az kaldı. İnşallah Bakanlar Kurulu kararı sonuna da açılacak."

10 Ağustos'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine vatandaşların gereken ilgiyi göstereceğini aktaran Çalışkan, "Yapılacak seçimlerde bu memlekete 12 yıldır hizmet eden ve milletin hizmetkarı olan Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğinize inanıyorum. Çünkü Başbakanımız sizlerin rahat etmesi için gece gündüz çalıştı. Ben inanıyorum ki milletimiz bu seçimde en iyi kararını verecektir" diye konuştu.

Çalışkan daha sonra ilçede bulunan vatandaşların sorunlarını dinledi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çalışkan'dan Kaman'a İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement