Çankırılılardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

Çankırılılardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Çankırılılardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP kongresinde Cumhurbaşkanı'na yönelik ifadeleri nedeniyle Çankırılılar Cumhuriyet Savcılığı'na toplu halde suç duyurusunda bulundu.

26.02.2016 16:55  Güncelleme: 17:34

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle Çankırılılar Cumhuriyet Savcılığı'na toplu halde suç duyurusunda bulundu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşların oluşturduğu kalabalık Çankırı Adliyesi önünde toplandı. Buradaki yaklaşık 2 bin kişiye hitabeden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç,

"Türkiye Cumhuriyeti ve devletimiz bizim için her şeyin üzerindedir. T.C. Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyetinin ete kemiğe bürünmüş halidir. Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil ediyor. Kalkıp da Türkiye Cumhuriyeti devletini bilen seven tanıyan, saygı duyan bir kimsenin Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanına bırakın hakaret etmeyi, laf söylemeye bile hakkı yoktur. Orası bir temsil makamıdır. Orası bizim devletimizin tepesidir. Uğuruna her şeyimizi, canımızı, evladımızı kanımızı feda edebileceğimiz devletimizin tepe noktasıdır. Bir kişi çıkıp devletimizin tepe noktasına, onun ete kemiğe bürünmüş haline laf söylemeye kalkarsa o lafı boğazına tıkarız onun." diye konuştu.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in konuşmasının ardından kalabalık imzaladıkları şikayet metni ile Cumhuriyet Savcılığına giderek CHP lideri hakkında suç duyurusunda bulundu. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çankırılılardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement