Çelik: "Aziz milletimiz karar verdi. 'Hayırlı, uğurlu olsun" - - Son Dakika
Güncel

Çelik: "Aziz milletimiz karar verdi. 'Hayırlı, uğurlu olsun" -

Çelik: "Aziz milletimiz karar verdi. \'Hayırlı, uğurlu olsun" -

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasıyla "Aziz milletimiz karar verdi. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

10.08.2014 23:52  Güncelleme: 11:14

Çelik, Erdoğan'ın Çankaya Kuleli Sokakta bulunan seçim koordinasyon merkezi'nden çıkışında seçim sonuçlarının beklendiği üzere şekillendiğini belirtti. Çelik, "Aziz milletimiz karar verdi. 'Hayırlı, uğurlu olsun' diyoruz' ifadesini kullandı.

Yoğun bir kampanya dönemi geçirdiklerini ve seçim koordinasyon merkezinde hergün çalıştıklarını dile getiren Çelik, "Sonuç devlet için de millet için de hayırlı bir sonuç oldu. Netice itibarıyla millet bir kere daha Türkiye'de bunca zamandır uygulanan politikaların artarak devam etmesi, istikrarın devam etmesi yönünde oy kullanmış oldu. 12. Cumhurbaşkanımız hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Seçime ilişkin ilk sonuçları Çelik'in yanısıra Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da Erdoğan'ın seçim koordinasyon merkezinden takip etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çelik: 'Aziz milletimiz karar verdi. 'Hayırlı, uğurlu olsun' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement