AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan, Meclis Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan, Meclis Üyeleriyle Buluştu

AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan, Meclis Üyeleriyle Buluştu

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partisinin il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi.

12.04.2014 18:19  Güncelleme: 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partisinin il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan grup toplantısına AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'ın yanı sıra il yönetim kurulu ve il genel meclis üyeleri katıldı. Ceylan, toplantıda seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

30 Mart yerel seçimlerinin yerel seçim olmaktan çıktığını dile getiren Ceylan, seçimlerde yeni Türkiye ve eski Türkiye'nin oylandığını söyledi.

Yerel seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkan milletin tercihini güven ve istikrardan yana kullandığını dile getiren Ceylan, "Adnan Menderes ve Turgut Özal'a millet olarak sahip çıkamadık. Bu içimizde kanayan bir yaraydı. Onların anılarını isimlerde yaşattık. Geçmişte oynanan oyunların aynısının başbakanımıza oynandığını gören millet başbakanımıza sahip çıktı. İstikrar ve güvene sahip çıktı. Anneler ağlamasın diye çözüm sürecine, milli birlik ve kardeşlik projesine sahip çıktı. Milletimiz bu seçimde AK Parti'nin her alanda yaptığı yatırımlara sahip çıktı" dedi.

AK Parti'ye gösterilen bu ilgiyle birlikte sorumluluklarının arttığını dile getiren Ceylan, Çorum'u tüm renkleriyle birlikte sevdiklerini ve 537 bin her bir insanın sorumluluklarının üzerlerinde olduğunun altını çizdi.

Her seçimde olduğu gibi 30 Mart'ta AK Parti'nin oy oranlarını yükselttiğini hatırlatan Ceylan, "Başarılı bir seçim sürecini geride bıraktık. 2009 yerel seçimlerine partimizin oy oranlarında 10 puan artış yaşandı. İl genelinde belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 50, il genel meclisinde ise yüzde 54 oy aldık. Bazı ilçelerde yol kazası yaşandı. Seçimi kaybettiğimiz ilçelerde de oturup muhasebesini yapacağız. İlçeler arasında Kargı'ya teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 57.4, il genel meclisi seçimlerinde ise yüzde 66.5 oy oranıyla 2014 yerel seçimlerinde en çok oy aldığımız ilçemiz. Buradan parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde il genelinde parti olarak 30 meclis üyesi çıkardıklarını açıklayan Ceylan, İl Genel Meclisi'nin 3 partiden oluştuğunu ifade etti.

Seçimlerin şölen havasında geride bırakıldığını ve hiçbir olumsuzluğa mahal verilmediğini dile getiren Ceylan, bu sürece katkı sunan tüm siyasi partilerin temsilcilerine teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan, Meclis Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement