Önder Önen'in AKP'ye Geçmesini Protesto Ettiler - Son Dakika
Yerel

Önder Önen'in AKP'ye Geçmesini Protesto Ettiler

Önder Önen\'in AKP\'ye Geçmesini Protesto Ettiler

CHP Antalya İl Gençlik Kolları üyesi bir grup, AK Partiye geçen eski il gençlik kolları başkanı Önder Önen'i protesto etti.

15.07.2014 19:58  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'ye katılan CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve eski İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Önen, CHP Antalya İl Gençlik Kolları üyelerince protesto edildi.

CHP Antalya İl Teşkilatı önünde basın açıklaması yapan CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kısa, siyasetin ideolojik süzgeçten geçirilerek halk yararına yapılan bir mekanizma olduğunu söyledi.

Omurgazsızlığı, ilkesizliğin ve davaya ihanetin adının transfer konulduğunu iddia eden Kısa, "Hiçbir cümlelerini yanıtlamaya değer bulmadığımız bu hain müsveddelerini uyarıyoruz. Haysiyetin ve şerefin son kırıntılarını susarak sergilesinler" dedi.

Kısa, ülkeyi ayrışma noktasına getirenlerden hesap soracaklarını da sözlerine ekledi.

Basın açıklaması olaysız bir şekilde sona erdi.

CHP Büyükşehir Meclis Üyesi ve eski İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Önen önceki gün partisinden istifa etmiş ve Önen'in parti rozetini cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.

CHP Konyaaltı Büyükşehir Meclis Üyesi Önder Önen, CHP'li Muratpaşa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Merthatun ve MHP'li Kumluca Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Karataş, MHP'li Finike Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özbek'in ardından AK Parti'ye geçen dördüncü isim olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Önder Önen'in AKP'ye Geçmesini Protesto Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement