CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'den Anlamlı Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'den Anlamlı Bayram Mesajı

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin\'den Anlamlı Bayram Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşmada konuşan İlçe Başkanı Tekin, başta önder Atatürk olmak üzere partisinin genel başkanlarının çalışmalarıyla ülkenin siyasi hayatına damga vurduğunu söyledi.

12.10.2013 15:11

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşmada konuşan İlçe Başkanı Tekin, başta önder Atatürk olmak üzere partisinin genel başkanlarının çalışmalarıyla ülkenin siyasi hayatına damga vurduğunu söyledi. Tekin, Türkiye'nin geçmişinde yer edinmiş demokrasi savunucularını, sanatçı ve gazetecileri de andı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından Gaziemir Belediyesi Havuz Tesisleri'nde bayramlaşma düzenlendi.

İl genel ve belediye meclis üyeleri ile partililerin yoğun ilgi gösterdiği, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un da katıldığı bayramlaşmada konuşan Tekin, geçmişten bugüne partisine liderlik edenlerin çalışmalarıyla Türk siyasi yaşamına damgasını vurduğunu söyledi.

ÜLKENİN DEMOKRASİ MÜCADELESİNDE CHP VAZGEÇİLMEZDİR

Demokrasi uğruna mücadele eden ve bu yolda canlarını feda eden gazeteci ve sanatçıları da anan Tekin şöyle konuştu: "Demokrasi ve özgürlük mücadelesini damarlarımıza işleyen, bu ülkede onurlu yaşamamızı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'ü anıyorum. Demokrasinin vazgeçilmezi çok partili süreci başlatan ikinci genel başkanımız İsmet İnönü'yü anıyorum. 70'li yılların fırtınası, Karaoğlan efsanesini dağlara taşlara yazdıran Bülent Ecevit'i anıyorum. Önseçimi savunan kendisi de önseçimle milletvekili olan Erdal İnönü'yü anıyorum. Dik duruşuyla kırmızıçizgilerinden ödün vermeyen Deniz Baykal'ı anıyorum. 90 yıllık koca çınardan yeniz filizler veren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na sevgi selamlarımı iletiyorum. Ülkemizin demokrasi tarihine damgasını vuran Ahmet Arif'i, Nazım Hikmet'i, Sebahattin Ali'yi anıyor, Mustafa Balbay'a selamlarımı iletiyorum. Bedenlerini fikirleri uğruna feda eden Hrant Dink'i, Bahriye Üçok'u, Ahmet Taner Kışlalı'yı anıyorum. Bu ülkenin demokrasi mücadelesinde CHP vazgeçilmezdir. Bir daha canlar ve kurbanlar vermemek adına kurban bayramızı kutluyorum."

Konuşmanın ardından İlçe Başkanı Umut Tekin ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adaylarıyla bayramlaştı, toplu fotoğraf çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'den Anlamlı Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement