CHP'li Öztrak: Türkiye Gerçekten Bir Fetret Devri Yaşıyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Öztrak: Türkiye Gerçekten Bir Fetret Devri Yaşıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Türkiye gerçekten bir fetret devri yaşıyor. Ayakkabı kutularından dolarlar fışkırıyor." dedi.

28.03.2014 22:09  Güncelleme: 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Türkiye gerçekten bir fetret devri yaşıyor. Ayakkabı kutularından dolarlar fışkırıyor. Bakanların çocuklarının evlerinden, kasalar, para sayma makineleri çıkıyor" dedi.

Partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği, özgürlük yürüyüşüne katılan Öztrak, Tuğlalı Parkta yaptığı konuşmada,  İstanbul ve Tekirdağ'ın rant kapısı olmasına engel olacaklarını belirterek, "30 Mart'ta İstanbul ve Tekirdağ'ın rant kapısı olmasına hayır dediği gün olacaktır. 30 Mart'ta birilerine şöyle diyeceğiz. Hükümetin başındakilere şöyle diyeceğiz. Arkadaş uzak dur. Tekirdağ'da sana göre, arazi yok" diye konuştu.

AK Parti'nin, seçimlerde yüzde 50 oy alarak, istediğini yapamayacağını belirten Öztrak, şunları kaydetti:

"Biz çalmadan yöneteceğiz, hem de iyi yöneteceğiz.Yolumuzu bulmadan yöneteceğiz. Türkiye gerçekten bir fetret devri yaşıyor. Ayakkabı kutularından dolarlar fışkırıyor. Bakanların çocuklarının evlerinden, kasalar, para sayma makineleri çıkıyor. Havuzlar, villalar, sıfırlanan paraların bakiyesi 30 milyon avro, değerli hemşehrilerim nedir bu, ne oluyoruz. Bakın bunların onda biri herhangi bir Avrupa ülkesinde olsa, orada hükümet o gün gider. Ama bizde gitmiyor. Hala daha gelecekler.  Cumartesi günü buraya gelecekler. Miting yapacaklar. Yolsuzluk rekorlarını kırdınız, şimdi arsızlık şampiyonluğuna doğru gidiyorsunuz"

Öztrak, vatandaştan oylarına sahip çıkmalarını isteyerek, şöyle devam etti:

"Seçim sandıkta kazanılır. Işıkları falan karartırlarsa, ışıklar sönerse, Genel Başkanımızın söylediği gibi, sandığın üstüne oturun, kimse orada karanlıkta attığınız temiz oyları kirliye çevirmesine izin vermeyin. 30 Mart'ta sizlerden vicdanın, ahlakın, cesaretin partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne temiz oylarınızı vermenizi istiyorum. İstiyorum ki Türkiye'de artık, yeniden birlik olalım, bitsin bu kabus."

Özgürlük yürüyüşü kapsamında, Köprübaşı mevkinden başlayıp, Tuğlalı Park'a yürüyen gruba, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Candan Yüceer,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Albayrak ile başkan adayları ve diğer partililer eşlik etti.

Öztark'ın konuşmasının ardından Grup Gündoğarken, partililere mini bir konser verdi. - Tekirdağ

CHP\'li Öztrak: Türkiye Gerçekten Bir Fetret Devri Yaşıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'li Öztrak: Türkiye Gerçekten Bir Fetret Devri Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement