CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması

"Her türlü negatif şeye karşı birbirimizden güç alarak çalışacağız. Ne kadar güçlü olduğumuzu 2015 Türkiyesi'nde birilerine göstermek ve bu iktidarı yakalamak zorundayız"

20.01.2015 16:01

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, her türlü negatif durum karşısında birbirlerinden güç alıp, çalışacaklarını belirterek, "Ne kadar güçlü olduğumuzu 2015 Türkiyesi'nde birilerine göstermek ve bu iktidarı yakalamak zorundayız" dedi.

Dokuzcan, Yenişehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Mersin Kadın Kolları İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda, partilerinde yaşanan güzellikleri başka illere taşımayı görev ve sorumluluk kabul ettiklerini söyledi.

Kadın kolları olarak emeğin, doğrunun ve üretenin yanında olmaya söz verdiklerini ve sözlerini tutacaklarını vurgulayan Dokuzcan, şunları kaydetti:

"Türkiye'de kadın olmak zor. Doğruları söylemek zor ve gittikçe zorlaşıyor. Buna karşı duracak güç, kadınların, erkeklerin ve kadın erkek eşitliğine inanmış tüm insanların işidir. Kadını ve emekçiyi yok sayanlara bir çok şey söyleyebiliriz. Kadınlara her sıkıştıkları anda laf atanlara, CHP Kadın Kollarına laf atanlara verilecek en iyi cevabımız, 2015 genel seçimleridir. Gücümüzü, aklımızı ve vicdanımızı ortaya koyarak çalışacağız. Türkiye'de nefreti örgütleyenlere karşı sevgiyi örgütlemeyi de bizler gerçekleştireceğiz. Her türlü negatif şeye karşı birbirimizden güç alarak çalışacağız. Ne kadar güçlü olduğumuzu 2015 Türkiyesi'nde birilerine göstermek ve bu iktidarı yakalamak zorundayız."

Dokuzcan, Mersin'de basın mensuplarının darbedilmesine de değinerek, "Türkiye'de kadın olmak ne kadar zorsa basın emekçisi olmak da o kadar zor" diye konuştu.

Toplantıya Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve kadın kolları üyeleri katıldı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement