CHP'li Adaylar Seçim Stresini Çiftetelliyle Attı - Son Dakika
Politika

CHP'li Adaylar Seçim Stresini Çiftetelliyle Attı

CHP\'li Adaylar Seçim Stresini Çiftetelliyle Attı

30 Mart yerel seçim çalışmalarına devam eden CHP adayları, Develi ilçe ziyareti sırasında parti otobüsüyle yolda durarak çiftetelli oynadı.

17.03.2014 09:26  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçim çalışmalarına devam eden CHP adayları, Develi ilçe ziyareti sırasında parti otobüsüyle yolda durarak seçim şarkısı eşliğinde çiftetelli oynadı. Develi'ye geçen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, burada AK Parti seçim bürosunu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayları Develi'de miting düzenledi. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Kadın Kolları Başkanı Kıvılcım Akdağ, Develi Belediye Başkan Adayı Burak İstanbullu, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Aksoy, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle beraber ilk olarak Develi İlçesinin Soysallı köyünü ziyaret etti. Bir çay evine giden Çilsal, köylülerin sorunlarını dinledi. Köylülerle tek tek ilgilenen Çilsal, sorunların çözümü için vatandaşlardan seçim için destek istedi. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal ve Develi Belediye Başkan Adayı Burak İstanbullu, burada halka hitap etti. Herkesin haddinin bildirileceği yerin sandık olduğunu söyleyen Çilsal, şöyle konuştu: "Biz elimizden geldiğince sizlere hizmet etmeye çalıştık. Şimdi de Allah'ın izniyle Burak kardeşimle beraber, 31 Mart'tan itibaren hem Develi hem de Kayserimize beraber hizmet edeceğiz. Sizlerin tapu sıkıntısını biliyoruz. Zaten Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamıyla geldi. Özellikle köy ve beldelerin tapu sorununu, imar problemini çözeceksek biz çözeriz. Biz bu seçimde niye oy istiyoruz sizden biliyor musunuz? Köylerimizi, meralarımızı kurtarmak adına oy istiyoruz. Herkesin haddinin bildirileceği yer sandıktır."

"BİZ HİZMET VE VATAN AŞKINA TALİBİZ"

CHP adayları, daha sonra Sindelhöyük beldesindeki miting alanına geldi. Vatandaşlardan destek isteyen Çilsal, sorunların çözümü konusunda da söz verdi. Geçen günlerde hayatını kaybeden Berkin ve Burakcan'ı hatırlatan Çilsal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Diyorlar ki, 'cenazeler gelmez anneler ağlamaz' oldu. Anneler hala ağlıyor. Anneler Berkin için de ağlıyor. Anneler Burakcan için de ağlıyor. Anneler şehit düşen polisler için de ağlıyor ve biz ne Berkin'i, ne Burakcan'ı ne de verdiğimiz hiçbir şehidi unutmaya niyetimiz yok. Bunların kanları vatan toprağına damlarken, içi sızlamayanlara yazıklar olsun. Biz hizmet aşkına talibiz. Vatan aşkına talibiz. Meralarımızın elimizden gitmemesi adına, ona sahip çıkma adına sizlerden oy istiyoruz. Destek istiyoruz."

"İNSANI PARAYLA SATIN ALAMAZSINIZ"

Türkiye'nin dirlik ve birliğiyle oynandığını belirten CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ise, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben nasıl oynandığını adaylarımıza bırakacağım ama nasıl oynadıklarını anlatmaya çalışacağım. İnsanı parayla satın alamazsınız. Kalitesiz ve karaktersizler ancak satın alınır. Allah, kitabının 3 yerinde biz insanoğlunu uyarmış. Büyük Allah diyor ki, 'Ey insanoğlu benimle aldanmayın. Allah'la, kitapla, yüce peygamberimizle, kutsal dinimiz, inancımızla sizi kimse aldatmasın. Eğer aldanırsanız. Eğer benim size verdiğim aklı, fikri kullanmayıp benimle aldanırsanız, başınızdaki bela en az benim kadar büyüktür.' İşte bakın başımızdaki bela ne kadar büyük. Var mı daha ötesi?"

Sindelhöyük beldesinin sorunlarının çözüleceğini kaydeden CHP Develi Belediye Başkan Adayı Burak İstanbullu, vatandaşların huzuru için çalışacaklarını şöyle anlattı: "30 Mart'ta Burak İstanbullu'yu, Osman Çilsal'ı oylarken meralarımızı, tapularımızı, yaylaklarımızı kurtaracağız. Kardeşlerim 10 senedir Sindelhöyük, tapu ve meraları beklerken bugün kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. İşte 31 Mart sabahı size tapularının sözünü veren büyük insan Osman Çilsal'ı takdim ediyorum."

Konuşmaların ardından miting alanından ayrılan adaylar, seçim ziyaretlerine ara vermeden devam etti.

SEÇİM ŞARKISI EŞLİĞİNDE ÇİFTETELLİ OYNADI

Develi İlçesine bağlı Gazi kasabasına doğru yola çıkan partililer, yol üzerinde durdu. Parti otobüsünden inen CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal ve beraberindekiler, seçim şarkısı eşliğinde çiftetelli oynayarak stres attı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Adaylar Seçim Stresini Çiftetelliyle Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement