CHP'li Gençlerden "Aöf Sınavları Ödemiş'te Düzenlensin" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

CHP'li Gençlerden "Aöf Sınavları Ödemiş'te Düzenlensin" Kampanyası

CHP\'li Gençlerden "Aöf Sınavları Ödemiş\'te Düzenlensin" Kampanyası

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarının Ödemiş'te düzenlenmesi konusunda CHP'li gençlerin kamuoyu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

26.08.2013 15:29

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarının Ödemiş'te düzenlenmesi konusunda CHP'li gençlerin kamuoyu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Yılda 4 kez düzenlenen sınavlar için yüzlerce vatandaşın kilometrelerce yol kat ederek İzmir'e gittiğini bunun da birçok sıkıntıyı beraberinde getirdiğini belirten CHP'li gençler imza kampanyası düzenlediler.

Cumartesi Pazarı'nda Ödemiş Öğretmenevi önünde stant açan CHP'li gençler Ödemişlilerden büyük ilgi gördü. CHP Ödemiş İlçe Gençlik Kolları'nın yanı sıra Tire, Beydağ, Bayındır ve Kiraz'daki CHP Gençlik Kolları'nın AÖF sınavlarının Küçük Menderes Havzası'nda düzenlenmesi için kampanya başlatacakları açıklandı.

CHP Ödemiş Gençlik Kolları Eğitim Sorumlusu Erkan Kaya; "Yeterli sayıda imza toplayıp bir kamuoyu oluşturduğu takdirde Ödemiş'te sınavların yapılmasını sağlayabilir ve Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri rahat bir nefes aldırabilir. Bunun emsalleri önümüzde var. Toplanacak olan imzalar Yüksek Öğretim Kurulu, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Dekanlığı ve TBMM'ye gönderilecek.

Halkımız ve öğrencilerimizi bu konuda hassas ve duyarlı olmaya, başlattığımız imza kampanyasına da destek olmaya çağırıyoruz. Bugün Öğretmenevi önünde başlattığımız imza kampanyasını önümüzdeki günler de Engelsiz Kahve önünde, Çamlık Parkta ve 3 Eylül Fuar alanında açacak olduğumuz statlar ile devam edeceğiz. Bugün burada hedeflediğimiz sayının üzerine çıktık ilgi gösteren Ödemişlilere teşekkür ediyoruz" dedi.

Sınavların İzmir'de düzenlenmesinin hem maddi açıdan hem de psikolojik açıdan Ödemiş ve çevresinden sınavlara katılanları zorladığına dikkati çeken Kaya, Ödemiş'in sınav merkezi olması halinde çok sayıda öğrencinin mağduriyetinin ortadan kalkacağına dikkati çekti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Gençlerden 'Aöf Sınavları Ödemiş'te Düzenlensin' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement