CHP'li Özel: AKP Mkyk Üyesi Bağlı ile İlgili Parti İçi Disiplin Mekanizmaları İşletilecek Mi? - Son Dakika
Güncel

CHP'li Özel: AKP Mkyk Üyesi Bağlı ile İlgili Parti İçi Disiplin Mekanizmaları İşletilecek Mi?

CHP\'li Özel: AKP Mkyk Üyesi Bağlı ile İlgili Parti İçi Disiplin Mekanizmaları İşletilecek Mi?

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a, "AKP MKYK üyesi Prof. Mazhar Bağlı söz konusu ifadeleri ile ilgili parti içi disiplin mekanizmaları işletilecek midir?

16.04.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a, "AKP MKYK üyesi Prof. Mazhar Bağlı söz konusu ifadeleri ile ilgili parti içi disiplin mekanizmaları işletilecek midir?" diye sordu.

Özel, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, Bağlı'nın Twitter üzerinden "Bu saatten sonra milletin öfkesini asla kavga kesmez... İntikam istiyor millet, kan kusturanlara kan kusturulsun istiyor" ifadelerini kullandığını belirterek şöyle dedi:

"AKP MKYK üyesi Mazhar Bağlı'nın söz konusu ifadelerinin, TCK 216'da düzenlenen ve hükümetinizin özel önem verdiği Demokratikleşme Paketi'nde de yer alan nefret suçları kapsamında olduğunu düşünüyor musunuz?

AKP MKYK üyesi Prof. Mazhar Bağlı söz konusu ifadeleri ile ilgili parti içi disiplin mekanizmaları işletilecek midir?

Recep Tayyip Erdoğan'ın "twitter, mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız' diyerek açıkça tepkisini gösterdiği ve "çağın belası' diye nitelediği, son dönemde de bir süre yasaklanan ve en nihayetinde Anayasa Mahkemesi kararı ile geri açılan Twitter'ın partiniz üst düzey yöneticileri, milletvekilleri ve özellikle MKYK üyeleri tarafından kullanımının yasaklanması düşünülmekte midir?

AKP MKYK üyesi Mazhar Bağlı'nın Twitter hesabında yer alan bu ifadelerin Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından kaldırılması talep edilmiş midir? Söz konusu Twitter hesabının kapatılması için herhangi bir başvuruda bulunulmuş mudur?"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Özel: AKP Mkyk Üyesi Bağlı ile İlgili Parti İçi Disiplin Mekanizmaları İşletilecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement