CHP'li Özel: Bize Uzanan Eli Tutarız - Son Dakika
Güncel

CHP'li Özel: Bize Uzanan Eli Tutarız

CHP\'li Özel: Bize Uzanan Eli Tutarız

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'nin ülke için uzanan eli tutmaya hazır olduğunu belirterek, "Bu ülkeyi seven, gerçekten demokrasiye inanan, başkanlık sistemi diye bu ülkeyi felakete götürmeyi istemeyen, birliği beraberliği isteyen kim varsa CHP'nin elleri sonuna kadar açıktır" dedi.

09.09.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'nin ülke için uzanan eli tutmaya hazır olduğunu belirterek, "Bu ülkeyi seven, gerçekten demokrasiye inanan, başkanlık sistemi diye bu ülkeyi felakete götürmeyi istemeyen, birliği beraberliği isteyen kim varsa CHP'nin elleri sonuna kadar açıktır" dedi.

CHP Manisa İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 93'üncü yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Kuruluş yıl dönümü kutlamasına; Grup Başkanvekili ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa milletvekilleri Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu, CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı. Meydandaki törende il başkanı ve milletvekilleri anıta çelenk sundu. Konuşma yapan İl Başkanı Tokul, CHP'nin mücadelesinin her zaman süreceğini söyledi.

YENİKAPI DEĞİL 15 TEMMUZ RUHU VURGUSU

Çelenk sunma töreninin ardından Şehzadeler İlçe Başkanlığı'nda bayramlaşma programı gerçekleşti. CHP Grup Başkanvekili Özel, burada konuşma yaptı. 15 Temmuz'dan bu yana yaşananlara değinen Özel, hükümetin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tutumunu eleştirerek, şunları söyledi:

"Bugün geldiğimiz noktada bir Yenikapı ruhundan bahsediliyor. Yenikapı ruhu diye bir ruh yok. 15 Temmuz diye ruh var. Darbe yapılmaya çalışılırken, darbeye hep birlikte direndik. O günden itibaren darbe üreten bir zemin oluşmaması için elimizden geleni yapmanın sözünü verdik. Darbeyi engellemek istiyorsan darbenin başladığı yerden mücadeleye başlamanız lazım. Darbe milli eğitim sisteminden başladı. Bilimsel, laik, çağdaş, devletin tam denetiminde bir eğitim sistemi kurulmalı. Olmazsa Karaman'daki gibi karanlık yapılar tarafından çocuklar bedenen veya fikren istismar ediliyorlar. Fikri istismar 15 Temmuz gecesi darbecilerin beynine yerleştirilen fikirlerin tamamıdır. Sırtına cübbe geçirdiğiniz hakimin, F16'ya bindirdiğiniz pilotun, elinde neşter verdiğiniz doktorun, imamın, eğitiminden emin değilseniz kimse rahat uyku uyumasın. Bunların hepsi eğitimden emin olmadığımız ve bir başkası eğittiği içindir" dedi.

AK Parti'ye çağrısını tekrarlayan Özel, "Bu ülkeyi seven, gerçekten demokrasiye inanan, başkanlık sistemi diye bu ülkeyi felakete götürmeyi istemeyen, birliği beraberliği isteyen kim varsa CHP'nin elleri sonuna kadar açıktır. Bize uzanan eli tutarız. Yok, siz AKP olarak 'Ben tek başıma yöneteceğim', hani Tayyip Erdoğan hep diyor ya 'Ben ben ben.' Sen biliyordun, yedin kafaya bombayı. Hepimizin sonunu getirdin. Bu ülke büyük bir tehlikenin ucundan döndü" dedi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Özel: Bize Uzanan Eli Tutarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement