CHP'li Sağlar: Elvan Bakan Değil Ama Bakan Gibi Davranıyor - Son Dakika
Güncel

CHP'li Sağlar: Elvan Bakan Değil Ama Bakan Gibi Davranıyor

CHP\'li Sağlar: Elvan Bakan Değil Ama Bakan Gibi Davranıyor

Chp Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, "AK Parti'nin Mersin'den 1'inci sıradan aday gösterdiği Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, öyle çıkıp meydanlarda bakan edasıyla gezip söz vererek halkı kandıramazsınız. Bakan mı olacaksın?

06.10.2015 13:16

Chp Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, " AK Parti'nin Mersin'den 1'inci sıradan aday gösterdiği Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, öyle çıkıp meydanlarda bakan edasıyla gezip söz vererek halkı kandıramazsınız. Bakan mı olacaksın? Önce bir iktidar olun da ondan sonra havanızı atın" dedi.

Sağlar, AK Parti'nin bu kez Mersin'den aday gösterdiği Antalya Milletvekili Lütfi Elvan'ın Mersin'e gelerek projeler noktasında halka sözler verdiğini belirterek, "Lütfi Elvan şu an ne bakanı bilen var mı? Ne bakanı ise çıksın açıklasın da biz de bilelim. Öyle çıkıp meydanlarda bakan edasıyla gezip söz vererek halkı kandıramazsınız. Bakan mı olacaksın? Önce bir iktidar olun da ondan sonra havanızı atın" dedi.

Mersin'in 13 yıllık AK Parti iktidarında bakanlardan sıkıntı çektiğini öne süren Sağlar, şöyle drevam etti:

" Kürşad Tüzmen'i bir hatırlayın. Mersin'den milletvekili seçildikten sonra bu adam bakanlık yapmadı mı? Bakanlığı döneminde Mersin'e ne katkısı oldu?. Bir çivi bile çakılmadığı döneminde adı yolsuzluklarla anıldı. Sonra dönüp Zafer Çağlayan'a bakın. Kol saatlerinin hala hesabını veremezken, Mersin'e yapmış olduğu hizmetten bahsetmek mümkün mü? AKP Mersin'den bakan aday gösterdi de ne oldu? Hepsi kendi cebini doldurdu. Ben de eski bir bakanım. Ancak bunun propagandasını yapmıyorum. AKP'nin de MHP'nin de ithal adaylarına Mersin'de bir sokağı sorsanız bilmezler. Bunlar mı kentin sorunlarına çözüm üretecek?" - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Sağlar: Elvan Bakan Değil Ama Bakan Gibi Davranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • KAN: HA SEN HA PKK HADA ERMENİSTAN HADA KÜRDSTAN SEN BAKAN KEN BUNLAR YAPTIN 0 0 Yanıtla
  • ESKİ CHPLİ: SEN KÜLTÜR BAKANI OLDUN BÜTÜN PKKLILARI NERSİNE GETİRDİN DAYINLA BERABER 0 0 Yanıtla

Advertisement