CHP'li Tarhan, Irak'ta Serbest Bırakılan İşçiyi Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tarhan, Irak'ta Serbest Bırakılan İşçiyi Evinde Ziyaret Etti

CHP\'li Tarhan, Irak\'ta Serbest Bırakılan İşçiyi Evinde Ziyaret Etti

Chp Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Irak'ta kaçırılan 18 işçi ile .irlikte kaçırıldıktan sonra bir arkadaşıyla birlikte serbest bırakılan Ercan Özpilavcı'yı evinde ziyaret etti.

28.09.2015 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Irak'ta kaçırılan 18 işçi ile .irlikte kaçırıldıktan sonra bir arkadaşıyla birlikte serbest bırakılan Ercan Özpilavcı'yı evinde ziyaret etti. Tarhan, diğer 16 işçinin de serbest bırakıldıkları yönende çıkan haberleri ise teyid ettiremediklerini söyledi.

IRAK'ta fidye amaçlı kaçırıldıkları anlaşılan 18 Türk işçisiyle ilgili bilgi almak amacıyla bir süre önce Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ile birlikte bu ülkeye giden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, serbest bırakılan iki işçiden biri olan Ercan Özpilavcı'yı evinde ziyaret etti. Derince İlçesi'nde oturan Ercan Özpilavcı yaşadıkları sıkıntıları Tahsin Tarhan'a anlattı. Özpilavcı, Tarhan'a kendileriyle ilgilendikleri için teşekkür ederken, Tahsin Tarhan ise diğer 16 işçinin de serbest bırakıldıklarına ilişkin haberler geldiğini ve bazı video görüntülerinin yayınlandığını belirkterek şunları söyledi:

"Bu haberler hipimizi heyecanlandırdı. Ancak biz Dışişleri Bakanlığı'na bunun doğruluğunu onaylatamadık. Bazı medya organlarında diğer işçi arkadaşlarımızın da serbest kaldığı yolunda haberler var. Umarız doğrudur. Girişimlerimizin en kısa sürede olumlu sonuç vermesini temenni ediyoruz." - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Tarhan, Irak'ta Serbest Bırakılan İşçiyi Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement