CHP Milletvekili Demir Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Demir Açıklaması

CHP Milletvekili Demir Açıklaması

“Mısır'da yaşanan olayların her zaman karşısında olduğumuzu her fırsatta dile getirmemize rağmen, ciddi bir şekilde kara propagandayla üstüme gelinmesini kınıyorum"

14.04.2014 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Twitter hesabı üzerinden kendisinin bilgisi dışında paylaşılmış bir mesaj nedeniyle tehditler aldığını belirterek, " Mısır'da yaşanan olayların her zaman karşısında olduğumuzu her fırsatta dile getirmemize rağmen, ciddi bir şekilde kara propagandayla üstüme gelinmesini kınıyorum" dedi.

Demir, CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında temmuz ayında geçirdiği trafik kazasının ardından bir süredir şahsına ait Twitter ve Facebook sayfalarında, kendisine ve ailesine yönelik ağır küfür, şantaj ve tehditler aldığını, hatta can güvenliğini dahi tehdit eden telefonlar geldiğini söyledi.

Tehditler nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına, Cumhuriyet Savcılığına, İl Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulunduğunu belirten Demir, tehditlerin bilinçli bir grup tarafından yapıldığını iddia etti.

Hakaretlere ve karalamalara Twitter hesabı üzerinden atılan bir mesajının neden olduğunu ifade eden Demir, şunları söyledi:

"Temmuz ayında Muğla'da ciddi bir trafik kazası geçirmiştim. İstanbul'da bir özel hastanede yoğun bakımda iken hesabımdan Mısır ile ilgili bir twitt atılıyor. Bundan sonra insanlığa sığmayan hakaretler, küfürler tehditler şahsıma ve aileme devam ediyor. Telefonla da tehditler hala devam ediyor. Amaç, partimizi yıpratmak. Gezi olaylarından sonra böyle gruplar oluşmaya başladı. Demokrasiyi katletmek, demokratik hakları engellemek için bir grubun oluştuğunu görüyoruz."

Savcılıktan koruma talebinde bulunduğunu ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Kamuoyuna bunu açıklamak istiyorum. Hükümetin bunu engellemeye çalışması gerekiyor. Maalesef bir milletvekilini korumaktan ziyade üstüne gitmek konusunda büyük bir çabanın olduğunu görüyorum. Mısır'daki yaşanan olayların her zaman karşısında olduğumuzu her fırsatta dile getirmemize rağmen, ciddi bir şekilde kara propagandayla üstüme gelinmesini kınıyorum." - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Demir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement