Cihanbeyli Belediyesi'nde Devir Teslim - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli Belediyesi'nde Devir Teslim

Cihanbeyli Belediyesi\'nde Devir Teslim

30 Mart Mahalli Yerel Seçimlerini kazanarak mazbatasını alan AK Parti Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, devir teslim töreninin ardından görevine başladı.

04.04.2014 16:59

30 Mart Mahalli Yerel Seçimlerini kazanarak mazbatasını alan AK Parti Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, devir teslim töreninin ardından görevine başladı.

Devir teslim törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, 22. Dönem Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, Belediye Meclis Üyeleri, ve partililer katıldı.

Eski Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal, 5 yıldır ilçeye hizmet verdiklerini ifade ederek, "Bu yola birlikte çıktığımız aday adayı sürecinden sonra Mehmet Kale başkanımıza bu seçimin sürecinin olması için elimizden gelen gayreti yaptık. 2009'da beni bu göreve laik gören siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanlığı görevini kendisine layık görenlere teşekkür eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Geçtiğimiz Pazar günü tarihimiz ve geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim sürecini geride bıraktık. Halkımızın gönlünde silinmez bir iz bırakan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki partimiz bu seçimden de büyük bir oy alarak zaferle çıkmıştır. Güzel ilçemiz Cihanbeyli'de de halkımız çatışmadan değil, birliktelikten, kavgadan değil, kardeşlikten; ideolojiden değil, hizmetten yana tercihini yapmıştır. ve gür bir sesle 'Daima millet, daima hizmet' denilmiştir. Ben burada bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Gösterdikleri destekten dolayı onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Bize oy veren ya da vermeyen tüm kardeşlerimi kucaklıyorum. Bugün itibariyle parti rozetini çıkararak, hizmet rozetini yakama takıyorum. Tabi bu bir hizmet yarışıdır. Geçtiğimiz dönem sevgili Mehmet Ali Başkanımız çok güzel hizmetleri ilçemize kazandırdı. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

22. Dönem Milletvekili Halil Ürün de, "Önceki Belediye Başkanlığını yapan Mehmet Ali Önal Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu kısmet nasip insanların alnına yazılıyor. AK Parti iktidarının Cihanbeyli'nin kendine yakışan çok güzel hizmetleri alacağına inanıyorum.Hiç bir ayrım göstermeksizin burada hizmet vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Halil Ürün, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'ye belediye başkanlığı rozetini taktı.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı da, daha güzel bir Cihanbeyli'ye el ele yürüyeceklerini söyleyerek, "Burada hizmet eden belediye başkanlarının kimisi vefat etti, buradan Allahtan rahmet diliyoruz. Görev değişimi barış içinde yapılıyor. Mehmet Ali Önal Beye teşekkür ediyorum. Görevini alnı ak bir şekilde yaptı. Cihanbeyli'de kardeşlik iklimi değişmedi. Şükürler olsun Cihanbeyli bu seçimde kardeşliği ve huzuru tercih etti. Araç muayene istasyonunun Cihanbeyli'ye açılacağı konusunda ulaştırma Bakanımızdan söz aldık" diye konuştu.

30 Mart'ta Allah'ın izniyle alnımız ak, başımız dik bir şekilde Cihanbeyli'de tekrar AK Parti belediyeciliğini devraldıklarını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, " Allah bu manzarayı bozmasın inşallah. Bizler seçim boyunca bugüne kadar hükümetimizin hizmetlerini ve yapacaklarını anlattık. Başkalarının kötüleyerek başkalarının omuzlarına basarak yükselmedik" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, "Bir seçim sürecini beraber geçirdik. Buradan seçim sürecinde bizlere destek veren milletimize teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi huzurumuzu bozmasın. AK Parti bu milletin harcıdır çimentosudur.Buradan hepinize teşekkür ediyorum.Hep millet iradesinin yanında yer aldık" dedi.

Konuşmaların ardından Eski Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal'dan görevi teslim alan Mehmet Kale tebrikleri kabul etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli Belediyesi'nde Devir Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement