Cizre'de Üst Yapı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Cizre'de Üst Yapı Çalışmaları

Cizre\'de Üst Yapı Çalışmaları

Şırnak Cizre'deki Nusaybin Caddesinde asfaltlama çalışmalarının eksik kaldığı yerler Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Cizre Belediyesi tarafından yapılmaya başlandı.

03.01.2015 17:09  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Nusaybin Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarının eksik kaldığı yerler Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Cizre Belediyesi tarafından yapılmaya başlandı.

Cizre Belediyesi'nin talep ve girişimleri sonucu Karayolları Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğü ekipleri Cizre Belediyesi ekipleri ile birlikte Nusaybin Caddesi E-24 Uluslararası Karayolu'nda asfaltlama ve yol genişletme çalışmaları başlattı. Karayollarıyla ortaklaşa yapılan çalışmalar çerçevesinde belediye ekipleri Yafes Caddesi Dörtyol mevkiinden Şırnak- Silopi karayolu kavşağına kadar yol genişletme çalışması yaparken, karayolları ise Yafes Caddesi'nde asfalt dökme ve asfalt yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar çevresinde belediye bütün imkanlarını seferber ederken, çalışmada yollara 10 santimetre kalınlığında sıcak asfalt döküldü. Otogar mevkiinden başlayan çalışmalar Silopi yolu üzerindeki Cizre-Silopi-Şırnak yol kavşağına kadar devam edecek.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret, Yafes Caddesi'nden Konak Mahallesi'ne kadar halkın, esnafın toz ve çamur içinde olduğunu hatırlattı. İmret, "Bizler bu sorunu tamamen ortadan kaldırmak için yolda genişletme ve asfalt dökme çalışması başlattık. Yapılacak olan bu çalışmayla ilçemiz yeni bir görünüme kavuşacaktır. Bu anlamda katkılarından ve yaptıkları çalışmalarından dolayı Karayolları Diyarbakır 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen başta olmak üzere bütün çalışanlarına teşekkür ederim" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de Üst Yapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement