Çocuklardan Başkan Gökçek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çocuklardan Başkan Gökçek'e Ziyaret

Çocuklardan Başkan Gökçek\'e Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kendisini ziyaret eden bir gurup çocukla makamını paylaştı.

23.04.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kendisini ziyaret eden bir gurup çocukla makamını paylaştı.

Başkan Gökçek, makamında "hoşgeldiniz" diyerek karşıladığı çocuklarla ve onlara refakat eden öğretmen ve aileleriyle sohbet etti. Gökçek, ilk olarak makamına Çankaya İlçesi Muazzez Karaçay İlkokulu'ndan 4. sınıf öğrencisi Ege Çetin'i davet etti.

Ege Çetin, kendisine makamına oturma fırsatı verdiği için Başkan Gökçek'e teşekkür ederek şunları söyledi: "Şu an arkadaşlarımı temsil ettiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bu günü bize hediye eden büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygularla güzel ülkemizin tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."

Başkan Gökçek'in ziyarete gelen diğer öğrencilerinde başkanlık koltuğuna oturması duygusunu tatmalarını istemesi üzerine, sırasıyla Keçiören Faik Erbağı İlkokulu, İbni Haldun İlkokulu, İbrahim Akoğlu İlkokulu, Gölbaşı Adem Bilhan Uysal İlkokulu, Altındağ Mehmet Memişoğulları İlkokulu, Çankaya Gülen Muharrem Pakoğlu İlkokulu'ndan gelen öğrenciler başkanlık makamına oturarak düşüncelerini açıkladılar.

Başkanlık makamında öğrencilerin her birisiyle sohbet eden ve onlardan ne gibi talepleri olduğunu soran Başkan Gökçek, çocuklara kısa zamanda verecekleri en büyük hediyenin yapımı süratle devam eden dünyanın en güzel parkı ANKAPARK olacağını müjdeledi.

Bir öğrencinin ANKAPARK'ın çocuklar için ücretsiz olmasını istemesi üzerine, Başkan Gökçek maddi durumları iyi olmayan çocukların hafta içinde belirli zamanlarda eğlenceden parasız olarak yararlanmalarını sağlamayı düşündüğünü vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Başkent'in değişik ilçelerinde faaliyet gösteren 22 çocuk kulübü ile çocuklara boş zamanlarını değerlendirmeleri için güzel fırsatlar sunduğunu hatırlatan Gökçek, önümüzdeki günlerde bu sayının artırılacağını ifade etti. Karnelerinde iftihar, teşekkür bulunan çocuklara birer haftalık Akçay tatili imkanı tanıdıklarını hatırlatan Gökçek, bu yıl Akçay Tatil Kampına ilave olarak, Akçakoca'da bir kamp yerini daha devreye soktuklarını ve Kesikköprü Barajı çevresindeki kamp yerini de yeniden düzenleyerek bu yıl 10 bin başarılı öğrenciye 1 haftalık tatil yapma fırsatı tanımayı planladıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi makamında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması, daha sonra Başkan Gökçek, çocuklar, öğretmenleri ve velilerinin anlamlı birlikteliği topluca çektirilen fotoğraf karesine yansıdı.

Başkan Gökçek, ziyarete katılan öğrencilere belediyenin yayınlarından verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklardan Başkan Gökçek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement