Çorba Çeşmeleri Kızıltepe'de Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Çorba Çeşmeleri Kızıltepe'de Hizmete Girdi

Çorba Çeşmeleri Kızıltepe\'de Hizmete Girdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesine danışman olarak atanan İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, İzmit’teki örnek projeleri bu ilçede de faaliyete geçiriyor.

15.03.2017 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesine danışman olarak atanan İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, İzmit'teki örnek projeleri bu ilçede de faaliyete geçiriyor.

İzmit Belediyesi'nin örnek projelerinden olan ve yılda 1 milyondan fazla vatandaşın yararlandığı çorba çeşmesinden Mardin Kızıltepe'de de faaliyete geçirildi. Kızıltepe'deki çeşmeden her sabah çorba aktığı ve bundan yüzlerce vatandaşın ücretsiz olarak yararlandığı kaydedildi. İlk günden itibaren bölge halkı çorba çeşmesine büyük ilgi göstermeye başladı.

Konuyla ilgili bilgi veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, " Diyadin'le başlayan hizmet danışmanlığı görevimiz Kızıltepe'yle devam ediyor. İzmit'imizde başlattığımız ve Türkiye'ye örnek olan çorba çeşmesi projemizi bu şehirlerimizde de uygulamak istedik. Ülke olarak zor bir süreçten geçtik ve bu süreçten en çok etkilenen şehirlerimizden biri olan Mardin Kızıltepe için kolları sıvadık. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanımız olmak üzere, devletimiz ülke genelinde olduğu gibi Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yaşanan olumsuzlukları gidermek adına yoğun bir çalışma başlattı. Hükümetimiz, bölgeye gerekli tüm yatırımları yaparken, biz de halkımıza destek olmak, şehrimizde yaptığımız örnek çalışmaları bölgede de uygulamak adına görevlendirildik" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorba Çeşmeleri Kızıltepe'de Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement