Cuma Ali Kolay'ın Tedavisi İçin Gerekli Para Toplandı - Son Dakika
Dünya

Cuma Ali Kolay'ın Tedavisi İçin Gerekli Para Toplandı

Cuma Ali Kolay\'ın Tedavisi İçin Gerekli Para Toplandı

İZMİR'in Kiraz İlçesi'nde çiftçilik yapan Mehmet Ali Kolay (41) ile Hatice Kolay (38) çiftinin 5 yaşındaki çocukları Cuma Ali Kolay'a, 7 ay önce lösemi teşhisi konuldu.

10.10.2016 15:54

İZMİR'in Kiraz İlçesi'nde çiftçilik yapan Mehmet Ali Kolay (41) ile Hatice Kolay (38) çiftinin 5 yaşındaki çocukları Cuma Ali Kolay'a, 7 ay önce lösemi teşhisi konuldu. Bunun üzerine İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine başlanan Cuma Ali'nin babası Mehmet Ali Kolay, uygun donörün Almanya'da bulunduğunu ancak işlemlerin başlaması için gerekli olan 980 euronun kendilerinde olmadığını belirterek yardım istemişti.

PARAYI YATIRINCA SÜREÇ HIZLANACAK

hurriyet.com.tr'de de yayımlanan haberden sonra Almanya ve Türkiye'den birçok hayırsever aileye ulaştı. Cuma Ali'nin işlemlerinin başlatılması için gerekli olan 980 euro toplandı. Tek isteğinin oğlunun sağlığına kavuşması olduğunu belirten Mehmet Ali Kolay, şunları söyledi: "Hayırseverler ulaşıp gerekli parayı hesabıma yatırdı. Toplam 980 euro yatırılması gerekiyordu, ben bunun 150 eurosunu daha önce yatırmıştım. Şimdi geriye kalan parayı yatıracağım ve süreç hızlanacak."

İSTEDİĞİ OYUNCAĞI ALDIM

"Oğlumun burnunda mantar oluşmuş ve nefes almasını güçleştirdiği için bir ameliyat geçirecek. O ameliyattan sonra inşallah ilik naklinin yapılacağı Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevki olur ve bir an önce nakil gerçekleşir. Almanya'dan ve Türkiye'nin dört bir yanından arayanlar oldu. Gerekli para tamamlanınca, yardım için arayanlara teşekkür ettim ve paranın toplandığını söyledim. Yardım geldikten sonra oğlum oyuncak istemişti, onları aldım ve çok mutlu oldu. Onun mutluluğu, yaşadığımız sıkıntıları unutturdu."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Cuma Ali Kolay'ın Tedavisi İçin Gerekli Para Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement