Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın Kurbanları Niğde'de Kesilip Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın Kurbanları Niğde'de Kesilip Dağıtıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım\'ın Kurbanları Niğde\'de Kesilip Dağıtıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Türk Kızılayı'na vekalet verdiği kurbanları Niğde'de kesilip ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

12.09.2016 17:10

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Türk Kızılayı'na vekalet verdiği kurbanları Niğde'de kesilip ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın, darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir için memleketinde kesilip dağıtılmasını istediği kurbanlar, Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu Et Kombinasında kesildi. Paketlenen kurban etleri, şehidin mezarının bulunduğu Çukurkuyu Beldesi ile ve Niğde merkezde bulunan ihtiyaç sahipleri ailelere dağıtıldı. Bağışla ilgili açıklama yapan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız kurbanlarını Türk Kızılayı'na bağışladı. Bu kurbanlarından biri de Niğde'mize bağışlandı. Biz de Allah kabul etsin diyoruz, sayın Cumhurbaşkanımıza Niğde'miz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. 15 Temmuz darbe girişimi ve terörün bastırılmasında büyük emekleri geçen kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'e Allah'tan rahmet diliyoruz."

AİLESİNE DE İKRAM EDİLECEK

Türk Kızılayı Niğde Şube Başkanı Bekir Mumcu da Ömer Halisdemir'in kabrinin bulunduğu mezarlıkta gazetecilere açıklama yaptı. Mumcu, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminde kahramanca şehit olan Ömer Halisdemir için, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Başbakan Yıldırım'ın Türk Kızılayı vasıtasıyla kurbanlarını Niğde'ye bağışladıkları söyledi. Mumcu, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın kurban ibadetlerini yerine getirdik. Şehidimizin mezarını ziyarete geldik. Dünyanın ve Türkiye'nin övünebileceği bir karakter olarak tarihte yer buldu. Hainlere fırsat vermedi. Niğde olarak gururluyuz. Bu arada Halisdemir ailesine de sembolik olarak ikramımız olacak."

- Niğde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın Kurbanları Niğde'de Kesilip Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement