Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hemşehrileri Bakanlık İstiyor - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hemşehrileri Bakanlık İstiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Hemşehrileri Bakanlık İstiyor

Erdoğan'ın baba ocağı Rize'de, son dört seçimdir AK Parti'ye en yüksek oranda oy veren Rizeliler hükümeti kurması beklenen Ahmet Davutoğlu'ndan bakanlık bekliyor.

11.11.2015 11:29  Güncelleme: 11:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize Cumhurbaşkanlığı seçimi dahil son dört seçimde ülke genelinde AK Parti'ye en yüksek oranda oy veren il oldu. Rize 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye yüzde 75.5 oranında oy verdi. AK Parti'ye karşı görevlerini yerine getirdiklerini belirten Rizeliler, şimdi hükümeti kurması beklenen Ahmet Davutoğlu'ndan bir bakanlık istiyor.

"BİR BAKANLIĞI HAK EDİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrileri yaptıkları açıklamada, genel olarak Rize'ye bir bakanlık verilmesini talep ettiler. AK Parti'ye karşı görevlerini yerine getirdiklerini söyleyen Rizeliler, Rize'nin bir bakanlığı hak ettiğini vurguladılar. Rizeliler öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı duydukları sevgi ve bağlılığı da dile getirdiler.

"BİZE CUMHURBAŞKANI YETER"

Genel olarak Rizeliler Rize'ye bir bakanlık verilmesi gerektiğini düşünürken, Cumhurbaşkanının Rize'ye yeteceğini, Rize için bakanlığa ihtiyaç olmadığını belirtenler de oldu.

EN GÜÇLÜ İSİM HASAN KARAL

AK Parti iktidarının 2002 yılındaki ilk kabinesinde AK Parti Rize Milletvekili İmdat Sütlüoğlu Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapmıştı. Son olarak ise 7 Haziran öncesi seçim kabinesinden önce görev yapan kabinede AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev yapmıştı. Yeni kurulacak hükümette Rize Milletvekilleri arasında bakanlık verilmesi beklenen en güçlü isim ise Hasan Karal.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hemşehrileri Bakanlık İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • dikici: ulan bu millet bıktık oğlum bu rizelilerden. düşün milletin yakasından. gerici herifler. 4 1 Yanıtla
  • izollu: artık malatyalı koyunlarada bi bakancık hibe ederler çünkü çok destek verdiler gerçi vekillerin içinde çok çok ayak işlerine bakacak birileri bakan olur meeeeeeeeeeeeeeee 1 0 Yanıtla
  • Seda_42: Ewet verilmeli bencede ahd3vefa .bizede dicektim ama Başbakanımız i hatırladım sustum:) 0 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: CENAZE CENAZE GETİRİR BU KAFAYLA GİDİLDİĞİ SÜRECE DAHA ÇOK CENAZE NAMAZI KILINIR BU ÜLKEDE ÖNCE KAFAYI DEĞİŞTİRMEK LAZIM KAFAYI... 0 0 Yanıtla
  • mustafa: ONDAN KOLAY NE VAR DAHA ZORUNU İSTEYİN O BİLE OLUR 0 0 Yanıtla

Advertisement