Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabulü - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabulü

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabulüne ilişkin, "CHP ve HDP'nin göstermiş olduğu nezaketsizlik, milletimizin takdirindedir.

28.07.2015 09:12

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabulüne ilişkin, "CHP ve HDP'nin göstermiş olduğu nezaketsizlik, milletimizin takdirindedir. Milletin oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanı'na karşı takınılan bu tavır yakışıksızdır" dedi.

Turan, Erdoğan'ın TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki heyeti kabulüne ilişkin açıklamasında, görüşmeye CHP ve HDP'li milletvekillerinin katılmadığını ve toplantının yaklaşık 1,5 saat sürdüğünü söyledi.

Erdoğan ile tek tek konuşma fırsatı bulduklarını belirten Turan, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz başkanlığındaki Meclis Başkanlığı Divanı üyelerini kabul etti. İçinde bulunduğumuz süreçle ilgili verimli bir görüşme oldu. Umudumuz ve güvenimiz arttı. CHP ve HDP'nin göstermiş olduğu nezaketsizlik, milletimizin takdirindedir. Milletin oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanı'na karşı takınılan bu tavır yakışıksızdır. Gözünü kapatan, ancak kendine gece yapar."

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde Yılmaz'a, TBMM Başkanvekilleri Mehmet Naci Bostancı ve Koray Aydın, katip üyeler Sema Kırcı, Fehmi Küpçü, Bülent Turan, Mücahit Durmuşoğlu ve Emin Çınar, idare amirleri Ahmet Gündoğdu, Salim Uslu ve Seyfettin Yılmaz ile TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement