Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tika'nın Toplu Açılış Töreni'ne Katıldı (1) - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tika'nın Toplu Açılış Töreni'ne Katıldı (1)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tika\'nın Toplu Açılış Töreni\'ne Katıldı (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) toplu açılış törenine katıldı.

07.05.2015 15:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) toplu açılış törenine katıldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Salonu'nda gerçekleşen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİKA tarafından yaklaşık 19 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen, 6 ülkedeki 6 eserin hayırlı olması dileğini ifade etti.

Gerçekleştirilen tören ile Kırgızistan'da Bişkek Ekmek Fabrikası'nın, Myanmar'da Thayet Türk Şehitliği'nin, Pakistan'da kendisinin adının verildiği hastanenin, Moğolistan'da Bilge Tonyukuk Karayolu'nun, Filistin'de Nablus Reşadiye Okulu'nun, Kosova'da Mehmet Akif Ersoy Camii'nin açılışını yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oralarda yaşayan tüm kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetlerin açılış heyecanını bizlerle birlikte paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Dünyanın dört bir köşesinde Türkiye'nin yüzünü ağartan, yüreğini okşayan projeleri hayata geçiren tüm TİKA personelini tek tek kutluyorum. Allah'a şükürler olsun, bugün TİKA'nın amblemi, 5 kıtada insanların umudu, sevinci, heyecanı haline dönüşmüş durumda. TİKA başkanımıza ve ekibine, bu başarılı çalışmaları sebebiyle takdirlerimi ifade ediyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tika'nın Toplu Açılış Töreni'ne Katıldı (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement