Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Havalimanı'nda kendisini karşılayan halka sesleniyor.

15.10.2016 00:14  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un ilçelerinden ve çevre illerden gelen vatandaşlar, Karadeniz programı çerçevesinde Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için Trabzon Havalimanı'nı doldurdu. Soğuk ve yağmurlu havaya aldırmayan gencinden yaşlısına çok sayıda vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağının havalimanına inmesini beklerken, Trabzon ve Rize teşkilatları ile belediye başkanları da alanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayanlar arasında yer aldı. İç işleri bakanı Süleyman Soylu'nun yanısıra Trabzon ve Rize AK Parti Milletvekilleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak üzere alanda yer aldı.

Saat 22.00 da Trabzon'a gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağı gecikmeli olarak 23.45 dolaylarında Trabzon Havaalanına indi. Yoğun kalabalığın alkışları arasında otobüs üzerinden kendisini karşılamaya gelen kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte daha sonra istirahat edeceği Rize'nin Güneysu ilçesinde ki baba ocağına hareket etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Sizler 15 Temmuz'daki o ruhun bugün yeni bir dirilişisiniz.

"Biz sadece Allah'ın huzurunda, rükuda eğiliriz. Bunun dışında bize eğilmek yaraşmaz, yakışmaz. Kula kul olmadık."

İDAM TALEBİ

"Siyasi partilere düşen, bunu parlamentoda gündeme almak suretiyle genel kurula getirmektir. Parlamento bunu gündemine alır ve çıkarırsa bana düşen bunu onamaktır."

"Tendürek'te askerlerimizi şehit eden katilleri, 241 şehidimizin katillerini biz affedemeyiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon\'da

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement