Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Efes Tatbikatı'nı Birlikte İzleyecek - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Efes Tatbikatı'nı Birlikte İzleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Efes Tatbikatı\'nı Birlikte İzleyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 30 Mayıs pazartesi gecesi İzmir'e gelecek.

27.05.2016 12:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 30 Mayıs pazartesi gecesi İzmir'e gelecek. Cumhurbaşkanı ve Başbakan, salı sabahı Seferihisar Doğanbey'de yapılacak olan Efes 2016 tatbikatını izleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük planlı tatbikatı olan, Seferihisar Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi'nde yapılacak Efes-2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nı izleyecek. Tatbikata Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tatbikatın ardından saat 16.00 sıralarında İzmir'den Afrika'ya gidecek. Başbakan olduktan sonra ilk kez seçim bölgesi İzmir'e gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım ise salı gecesi kentten ayrılacak. Başbakan Yıldırım'ın kesin olmayan programında iş dünyası ile yemekli toplantının yer aldığı, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Başbakanlık Ofisi'nde görüşeceği öğrenildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Efes Tatbikatı'nı Birlikte İzleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement