Davutoğlu'ndan HDP Binasına Saldırıya İlk Yorum: Şiddetle Kınıyorum - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu'ndan HDP Binasına Saldırıya İlk Yorum: Şiddetle Kınıyorum

Seçim çalışmaları kapsamında Karaman'da vatandaşlara seslenen Başbakan Davutoğlu, "HDP binalarına yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Takipçisi olacağız" dedi.

18.05.2015 13:03  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye bu sabah Adana ve Mersin'de HDP binasına yapılan saldırıların şokuyla sarsıldı. Karaman mitinginde vatandaşlara seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP binalarına saldırıyla ilgili, "Saldırıları şiddetle kınıyorum. Olayın sorumlularının takipçisi olacağız" dedi.

İşte Davutoğlu'nun saldırıyla ilgili açıklaması;

"Ama maalesef bugün sabah aldığımız haberler hepimizi büyük bir üzüntüye sevk etti. Adana ve Mersin'de HDP binalarına saldırılar oldu. buradan açık söylüyorum, Ak Parti genel başkanı olarak, başbakan olarak söylüyorum. Kim seçim kampanyasına şiddet bulaştırırsa, şiddete yönelik çağrıda bulunursa onun karşısında en önce AK Parti duracak.

"ŞİDDETLE KINIYORUM"

Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kime karşı olursa olsun her zaman saldırıların karşısında olduk. Kim yaparsa yapsın saldıranların her zaman hesabını sordum. İçişleri bakanımla görüştüm, net bir talimat da verdim. Arkasında kim varsa bu saldırıların, her türlü takibatı yapın dedin.

LİDERLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Birileri provokasyon yapabilir. Birileri seçim ortamını bozacak şiddet eylemlerinde bulunabilir. En başından beri bunu bekliyorduk. Hep kaygıyla izledik. Buradan net olarak bir kez daha söylüyorum. Bu saldırıları hem kınıyoruz, hem de müsebbibi kimse sonuna kadar takipçisi olacağız. Bütün partilere de çağrıda bulunuyorum. Hepimiz, partilere yönelik, seçim kampanyalarına yönelik saldırılar konusunda ilkeli olalım. Bizim de bir çok seçim büromuz saldırıya uğradı. Siirt'te van'da ağrı'da o zaman da bu çağrıda bulunduk. Şimdi de HDP CHP MHP liderlerine ve teşkilatlarına çağrıda bulunuyorum. Hep beraber şiddetin karşısında olmaya kararlı bir şekilde devam edelim."

Davutoğlu\'ndan HDP Binasına Saldırıya İlk Yorum: Şiddetle Kınıyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Davutoğlu'ndan HDP Binasına Saldırıya İlk Yorum: Şiddetle Kınıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (104)

  • İZMİR: VERİLECEK TEK CEVAP OYLAR HDP YE... 51 8 Yanıtla
  • BİTLİSLİ: Bu yaşanan hdpnin barajı geçmek istemesi oyunundan sonra bende dürüst siyaset yapan Mhpye oy vericem 5 33 Yanıtla
  • ŞIRNAKLI: Oylarımız artık Mhpye 7 29 Yanıtla
  • T.A.K HACK TİM: HDP YE UZANAN ELLER KIRILSIN(KIRILIR). . . 29 5 Yanıtla
  • oylar hdp ye: dua edin barajı aşalım yerınızde olsam veririm oyumu hdp ye yoksa rahat yüzü olmıcak szie gerisi size kalmış 12 18 Yanıtla
  • GİRESUNLU: Nickine yalandan yere Giresunlu yada şuralı Buralı yazıp Oylar hdpye diyenler iki tane hdpli görevli.Biri Şırnaklı Biride Diyarbakırlı. 6 19 Yanıtla
  • gıresunlu: OYLAR HDP YE 13 11 Yanıtla
  • BÜYÜK İNSANLIK UYUMA: "SALDIRININ SORUMLUSU ERDOĞAN, BAŞBAKAN VE HÜKÜMET" 14 9 Yanıtla
  • berfin gülpe adana: yapanların Allah bin defa belasını versin. yaşasın hdp 17 5 Yanıtla
  • diyarmafia: YEZİD AKPNİN ZULMÜNDEN SANA SIĞINIRIZ YA RABBİM !!! 14 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement