Demir Yumruklar Erzurum'da Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Demir Yumruklar Erzurum'da Buluşacak

Demir Yumruklar Erzurum\'da Buluşacak

Cumhurbaşkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Boks Federasyonu ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği 1. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası’nda milli sporcular Erzurum’da ringe çıkacak.

03.09.2015 17:28

Cumhurbaşkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Boks Federasyonu ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği 1. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası'nda milli sporcular Erzurum'da ringe çıkacak.

Türkiye, Azerbaycan, İngiltere, İsveç, Norveç, Fransa, Ukrayna, Rusya, Çin, Kazakistan, Afganistan, Nijerya, Sierra Leone, İran ve Kongo'dan yaklaşık 100 sporcunun katılacağı turnuvada demir yumruklar, şampiyon olmanın mücadelesini verecek. Büyük Erkek ve Büyük Bayanlar kategorilerinde 10 sıklette gerçekleştirilecek olan turnuva, Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. 06-09 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvanın Dünya Şampiyonu ölçeğinde bir özelliğe sahip olduğu ve bu anlamda Dünya Boks camiasının 1. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası'nı takip edeceği belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demir Yumruklar Erzurum'da Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement