Dereköy Deresi Islah Çalışmasında Sona Geliniyor - Son Dakika
Yerel

Dereköy Deresi Islah Çalışmasında Sona Geliniyor

Dereköy Deresi Islah Çalışmasında Sona Geliniyor

Nazilli’de, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından verilen talimatla başlatılan Dereköy Deresi Islah Projesinde devam eden çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

22.04.2014 16:05

Nazilli'de, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından verilen talimatla başlatılan Dereköy Deresi Islah Projesinde devam eden çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Kış aylarında yağan yağmur sularının taşmasıyla Nazillilere korkulu anlar yaşatan Dereköy deresinde ıslah çalışması büyük bir hızla devam ediyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun Nazilli'ye düzenlemiş olduğu ziyaret kapsamında gündeme gelen derenin ıslah çalışması hakkında bilgi veren AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti'nin ayrım yapmaksızın Türkiye'nin her yerine hizmet götürdüğünü kaydetti. Toplam 4,5 milyon TL'ye mal olması beklenen Dereköy Deresi Islah Çalışmasının çevresini de değiştireceğini ifade eden Kılınç, ışıklandırma çalışması ve yürüyüş yolları sayesinde dere kenarının bir cazibe merkezi olacağını belirtti.

Nazilli'nin merkezinden geçerek Menderes Nehrine dökülen derenin taşkın durumunda etraftaki ev ve işyerlerine zarar vermemesi için iki buçuk metre yüksekliğinde duvarlar örülen çalışmayı yakından takip ettiklerini sözlerine ekleyen Kılınç, "Sayın Orman ve Su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu Nazilli'ye geldiğinde Dereköy Deresinin durumunu kendisine anlattığımızda konuyla yakından ilgilenip destek sözü vermişti. Gerçekten de sayın bakanımız söz verdi ve yaptı. İşte Ak Partinin farkı da bu. Türkiye'de yaptığımız hizmetler millet tarafından takdir ediliyor. Bu da bizim için onur vesilesi oluyor" diye konuştu.

Bu arada, toplam 25 kişilik bir ekibin gece gündüz çalıştığı projenin kış gelmeden bitirilmesi hedefleniyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereköy Deresi Islah Çalışmasında Sona Geliniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement