Devlet" Milleti Üzüyor - Son Dakika
Yerel

Devlet" Milleti Üzüyor

Koalisyon görüşmelerinin sonuçsuz kalmasını değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yanlış yapıyor, kendi tabanını ve milletimizin büyük çoğunluğunu üzüyor” dedi.

18.08.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koalisyon görüşmelerinin sonuçsuz kalmasını değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yanlış yapıyor, kendi tabanını ve milletimizin büyük çoğunluğunu üzüyor" dedi.

Bahçeli'nin geçmişte ülkücülere hakaret eden, kendisine en uzak partilerle bile koalisyon yaptığına dikkat çeken Doğan şunları söyledi:

"Kayseri başta olmak üzere MHP teşkilatlarının çoğu kendilerine en yakın gördükleri AK Parti ile koalisyon kurulmasını istiyordu. Zaten MHP'ye oy veren kardeşlerimiz, iletişim kurmakta zorlanmadığımız ve kendimize yakın gördüğümüz bir tabandır. Nitekim yapılan anketlerde ve bizzat yaptığımız görüşmelerde MHP'yi destekleyen vatandaşlarımız hararetle AK Parti koalisyonu talebinde bulunuyorlardı. Bu bilinmesine rağmen sayın genel başkanın tüm kapıları baştan beri kapatması kendi tabanlarını ve ülkesini sevenleri üzüyor, küstürüyor"

Ahmet Doğan, 7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan tablonun ülkeyi sıkıntıya soktuğunu ancak milletimizin önemli bir kesiminin son ana kadar Bahçeli'den olumlu bir karar beklediklerini belirterek açıklamasını şöyle tamamladı:

"Maalesef bu beklenti gerçekleşmedi. MHP Genel Başkanının bu olumsuz tavrı başta kendi tabanı olmak üzere ülkesini seven bütün insanları üzdü. Keşke kaos ve kriz bekleyen çevrelere fırsat verilmeseydi. Sayın Bahçeli 7 Haziran gecesinden bu yana aldığı olumsuz tavırla ülkeyi zor duruma sokuyor. Erken seçime bile destek vermemesi anlaşılır gibi değil. Ama hükümetimiz dimdik ayaktadır. Sayın Başbakanımızın aktif ve sorumlu siyaset anlayışı sayesinde bu süreç de aşılacaktır. Nitekim devletimiz bundan çok daha zor dönemleri, krizleri atlatmış büyük ve köklü bir devlettir. Alınacak tekrar seçim kararıyla ülkemiz rahatlayacak, 'eski Türkiye'ye dönmek istemeyen milletimiz partimizi yeniden tek başına iktidara getirerek, atılımlarımızı kaldığımız yerden sürdürmemizi sağlayacaktır." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devlet' Milleti Üzüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement