Dha İstanbul Bülten - 1 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülten - 1

Dha İstanbul Bülten - 1

SOLUDUKLARI ÇAKMAK GAZI PATLADI: 4 YARALIHaber - Kamera: Ozan URAL / İstanbul DHATuzla'da boş bir arazide otomobil içerisinde soludukları çakmak gazının patlaması sonucu 4 kişi yaralandı.

05.12.2016 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SOLUDUKLARI ÇAKMAK GAZI PATLADI: 4 YARALI

Haber - Kamera: Ozan URAL/ İstanbul DHA

Tuzla'da boş bir arazide otomobil içerisinde soludukları çakmak gazının patlaması sonucu 4 kişi yaralandı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Postane Mahallesi, Öğüt Sokak üzerinde bulunan boş bir arazide meydana geldi. İddialara göre, A. A., M.T., B.T., B.K. adlı 4 kişi, boş bir arazide 34 FC 4200 plakalı otomobilin içerisinde, alkol alıp bali ve çakmak gazı solumaya başladı. Bu sırada çakmak gazı camları kapalı tutulan otomobilin içerisine yayıldı. Gençlerden birinin elindeki çakmağı ateşlemesi sonucu otomobildeki gaz sıkışması patladı. Patlamada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Patlama nedeniyle maddi hasar oluşan sözkonusu otomobil incelenmek üzere Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü dökümü:

-----------------------

-Boş arazi

-Yerdeki çakmak gazı tüpleri

-Olay yerindeki polisler

-Aracın incelenmesi

-Araç içindeki şişe ve bali poşetleri

Genel ve detaylar

05.12.2016 - 01.01 Haber Kodu : 161205001

================

İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Haber-Kamera: Ozan Ural/ İstanbul DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu, Şişli, Ümraniye ve Kağıthane ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu, Şişli, Ümraniye, Kağıthane ilçelerinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat polisleri destek verdi.

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Nursima Sokak'ta bulunan bir binaya giren ekipler burada arama yaptı. Aramalar sırasında polis ekiplerinin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Yapılan operasyonlarada çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Polislerin adrese girmesi

-Özel harekat polisleri

-Bina

-Genel ve detaylar

05.12.2016 - 07.23 Haber Kodu : 161205005

================

15 TEMMUZ GAZİLERİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN/ İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün bir alışveriş merkezinin açılışında faiz konusunda yaptığı açıklama sonrası 15 Temmuz gazileri Erdoğan'a destek verdi. Sosyal medyada açıklamanın yayıldığını gören 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Aileleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önünde toplandı. Yaklaşık 100 kişilik grup Türk bayrağı açtı. Mehter Marşı eşliğinde slogan atan grup adına 15 Temmuz gazisi Taha Kurt açıklama yaptı.

ERDOĞAN'A DESTEK İÇİN TOPLANDILAR

Kurt Cumhurbaşkanımız yapmış olduğu açıklamada yalnız olduğunu belirtmişti. Yalnız olmadığını belirtmek için, 15 Temmuz Gazileri ve şehit aileleri olarak tekrardan buradayız. 15 Temmuz gecesi milletimiz nasıl iradesine sahip çıktıysa, şu dakikadan itibaren hala onun destekçisi olduğumuzu ve irademizi her türlü ortamda sağlayacağımızı göstermek istiyoruz diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI GELENE KADAR BEKLEYECEKLER

Taha Kurt, açıklamasının devamında '15 Temmuz Gazileri ve Şehit Aileleri olarak, bugün burada toplandık. 1 saat öncesinden bekleyişimiz başladı. Cumhurbaşkanımız gelene kadar bu bekleyiş devam edecek. Bu bekleyiş sadece 15 Temmuz Gazi ve Şehit Aileleri ile alakalı değil. Emin olun bütün bir millet olarak şuan bekleyişimizi devam ettiriyoruz. Cumhurbaşkanımızın yalnız olmadığını bu milletin iradesini kimseye teslim edilemeyeceğini göstermek için burada toplandık ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından grup slogan atarak Kayseri'deki toplu açılış töreninde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı beklemeye başladı. Polis ise çevrede güvenlik önlemi aldı

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Alibeyköy'de 'Biz Cevahir Haliç AVM'nin açılışında şu açıklamayı yapmıştı 'Faiz meselesini çözmemiz gerekiyor. Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim. Faizi emperyalist mantığın en önemli sömürü araçlarından biri olarak görüyorum. Faizi yatırımcıyı köşeye sıkıştırma aracı olarak görüyorum.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Toplanan grup

-15 Temmuz Şehit ve gazileri

-Türk bayrağının açılması

-Sloganlar

-Bayrağın sallanması

-Basın açıklaması

-Polisin güvenlik önlemi

-Genel ve detay

04.12.2016 - 17.34 Haber Kodu : 161204099

04.12.2016 - 17.57 Haber Kodu : 161204106

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülten - 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement