Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 14

Dha Yurt Bülteni - 14

Kaymakam Safitürk'ün şehit edilmesiyle ilgili 29 kişi adliyeye çıkarıldı (2)17 KİŞİ SERBEST BIRAKILDIMardin'in Derik İlçesi'nde Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün makamında el yapımı patlayıcı ile şehit edilmesi olayıyla ilgili bugün adliyeye sevk edilen 29 şüpheliden, 4'ü adli kontrol...

07.12.2016 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaymakam Safitürk'ün şehit edilmesiyle ilgili 29 kişi adliyeye çıkarıldı (2)

17 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Mardin'in Derik İlçesi'nde Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün makamında el yapımı patlayıcı ile şehit edilmesi olayıyla ilgili bugün adliyeye sevk edilen 29 şüpheliden, 4'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 17 kişi, savcılık tarafından serbest bırakıldı. Aralarında kaymakamlık yazıişleri müdürü ve şefinin de bulunduğu 12 kişi ise tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Haber: Nezir GÜNEŞ/ Mardin,

=========================

Sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil mağazaya daldı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, sürücüsü Veli Kurtoğlu'nun park ederken fren yerine gaza bastığı otomobil, önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da mağazaya daldı. Kazada, Kurtoğlu'nun eşi Semiral Kurtoğlu hafif yaralandı.

Kaza, bugün akşam saatlerinde Bodrum'un Ortakent Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Mağazaya alışveriş yapmak için gelen Veli Kurtoğlu, 34 VV 6395 plakalı otomobilini park etmek isterken fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan otomobil, önce park halindeki 35 GD 3615 plakalı otomobile çarptı, ardından da mağazanın camekanından içeri girdi. Kazada, Kurtoğlu'nun yanındaki eşi Semiral Kurtoğlu hafif yaralandı. Semiral Kurtoğlu'na, müdahaleyi, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaptı.

Kaza sonrası park halindeki otomobilde, mağazada ve Kurtoğlu'nun otomobilinde maddi hasar meydana geldi. Veli Kurtoğlu, "Park ederken sanıyorum fren yerine gaza bastım. Bir anda oldu" dedi.

Olay yerine gelen çekici ile araba mağazadan çıkarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Kaza yerinden görüntü,

Veli Kurtoğlu ile röp,

Hasar gören araçlardan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Nilüfer DEMİR/ BODRUM (Muğla),

=========================

Otomobil takla attı: 2 yaralı

KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi'nde hızlı girdiği virajı alamayarak takla atıp su kanalına düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kandıra D-605 Karayolu Kandıra Cezaevi yakınlarında meydana geldi. Kandıra yönüne giden İsmail Haşhaş yönetimindeki ki 67 LA 992 plakalı otomobil, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda, hızlı girdiği virajı alamayarak alamayarak takla atıp su kanalına uçtu. Kazada, sürücü Haşhaş'ın eşi Fatma ve torunu Yasemin Ecrin Haşhaş yaralandı.

Çevredekiler tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakülesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Kaza yapan araç

-Yaralının çıkartılması

-Ambulansa alınmaları

Haber: HABER-KAMERA: FARUK KIYAK-KANDIRA-DHA

===========================

Aydın'daki kaçak kazı operasyonu şüphelileri serbest kaldı

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde SİT alanında iş makineleriyle kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında rütbeli askerlerin de bulunduğu 15 kişi, mahkemece adli kontrol şartıyla serbet bırakıldı.

Bir ihbarı değerlendiren Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mursallı Mahallesi yakınlarındaki SİT alanında tarihi eser için kaçak kazı yapıldığını belirleyip, geçen 5 Aralık sabahı operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri, operasyonda kaçak kazıda kullanılan iş makinesi, çok sayıda araç gereç ile 48 YV 239 plakalı çekici ve 48 LG 732 plakalı kamyona el koydu. Operasyonda, A.Ç., C.T., B.A., A.Ş., M.L.U., M.T., S.S., H.B., V.Ö., A.D. ve M.Y.T. ile emekli bir binbaşı, halen görevde olan iki astsubay ve bir uzman çavuş gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 15 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon sırasında kaçan Yarbay Y.G.'nin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haber: Cem ULUCAN/AYDIN, -

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement