Dha Yurt Bülteni - 20 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 20

Dha Yurt Bülteni - 20

Evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldüİZMİR'in Buca İlçesi'nde, evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan 42 yaşındaki Ufuk Abacı pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

18.12.2016 04:38

Evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan 42 yaşındaki Ufuk Abacı pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Olay, bugün gece saat 02.00 sıralarında Kozağaç Mahallesi 249/1 Sokak'ta meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası restoran işletmecisi Ufuk Abacı, işinden evine döndüğü sırada apartmana girerken, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların kafasına ve göğsüne isabet ettiği Abacı ağır yaralanırken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı gören Abacı'nın yakınları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Abacı ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Abacı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ufuk Abacı'nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve olay yerindeki pompalı tüfekten çıkan fişeklerde parmak izi çalışması yapan polis, kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

---------------

Olay yerinden görüntü

Ekiplerin çalışmasından görüntü

Ufuk Abacı'nın fotoğrafı

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mehmet CANDAN/ İZMİR,

===========================================

Marmaris Kaymakamı denetleme yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti

MUĞLA'nın Marmaris İlçe Kaymakamı Celalettin Yüksel, asayiş denetimi yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Yaşanan terör olayları nedeniyle, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş, terör, kaçakçılık ve terör birimlerinde çalışan polisler genel asayiş denetimlerini sıklaştırdı. İlçe'nin Muğla ve Datça çıkışlarında araç arama ve kimlik kontrolü yapan polisleri Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya yerinde denetim yaptı. İlk olarak İlçe merkezine 21 kilometre mesafedeki Çetibeli Jandarma Arama Kontrol Noktası'nda inceleme yapan Kaymakam Yüksel, ardından kent merkezinde çeşitli noktalarda denetim yapan polisleri ziyaret etti. Kent merkezi girişinde durdurulan ve polisler tarafından kontrolleri tamamlanan vatandaşlar, Kaymakam Yüksel ile görüş alışverişinde bulunarak memnuniyetlerini dile getirdi.

Kaymakam Yüksel, "Ülkemizde son günlerde ki malum olaylar ve yeni yılın yaklaşmasıyla güvenlik güçlerimiz periyodik denetimlerini artırdı. Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için yapılan denetimlerimizi yerinde incelemek için ziyaretlerim oldu. Jandarma ve polis bölgelerinde incelemelerimi tamamladım. Vatandaşlarımızla yaptığım görüşmelerde olumsuz bir yorum almadım tam aksine herkes memnuniyetlerini dile getirerek denetimlerin daha çok yapılmasını istedi. Güvenlik güçlerimiz sorumluluk alanlarında genel asayiş ve güvenlik denetimlerini artıracaktır" dedi.

Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'da, "Yıl boyunca yaptığımız denetimlerimizi yaşanan malum olaylar ve yeni yılın yaklaşmasıyla 24 saat süreyle belli aralıklarla kent merkezinin çeşitli noktalarında devam edecektir" dedi.

Akşam saat: 21.00'de başlayan ve 03.00'e kadar aralıksız süren denetimlerde 2 bin 300 kişinin ve 4 bin aracın kontrolleri yapıldı. Hakkında yakalama ve zorla getirme kararı bulunan 11 kişi gözaltına alındı. Hacizli yakalamalı ve evrak eksikliğinden 21 araç çekici yardımıyla polis otoparkına çekilerek işlem yapıldı.

Görüntü dökümü:

--------------------

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel'in denetimleri incelemesi

İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'nın denetim yapan polisleri yerinde incelemesi

Polisin yaptığı denetimlerden görüntü

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel röportaj

Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya röportaj

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla),

=====================================

Marmaris'te teröre tepki eylemi

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen terör saldırısı protesto edildi.

Marmaris'te, sosyal medyadaki çağrılarla bir araya gelen yaklaşık 70 kişi ellerinde Türk Bayrağı ile Kordon Caddesi'nde bulunan Atatürk Anıtı önünde toplandı. Aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu grup, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ülkemiz için canımız feda" sloganları atarak tekbir çekti. Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın "Türkiyem" şarkısını birlikte söyleyen grup, caddede yürümek isteyince polis tarafından engellendi. Polisin uyarılarını dinleyen grup iki saat boyunca sessizce bekledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler adına bir dakika saygı duruşu ardından Andımız ve İstiklal Marşı okundu.

Polise teşekkür eden grup, sessizce dağıldı.

Görüntü dökümü

--------------

Atatürk Anıtı önünde eylem yapan gruptan görüntü

Caddede yürümek isteyen gruba polisin sözlü müdahalesi

Andımız ve İstiklal Marşı'nın okunmasından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 20 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement