Diyarbakır CHP Diyarbakır'dan Kılıçdaroğlu'na Destek - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır CHP Diyarbakır'dan Kılıçdaroğlu'na Destek

Diyarbakır CHP Diyarbakır\'dan Kılıçdaroğlu\'na Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, bölgedeki il başkanlarıyla bir toplantı yaparak, tüm kurultay delegeleriyle birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olacaklarını açıkladı.

15.11.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, bölgedeki il başkanlarıyla bir toplantı yaparak, tüm kurultay delegeleriyle birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olacaklarını açıkladı.

1 Kasım seçimlerinde Diyarbakır'dan milletvekili adayı olan Nurdan Erdiş, seçim çalışmalarında kendisine destek olan partililerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Nurdan Erdiş, seçim çalışmalarında Diyarbakır'ı tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, kendisine destek olan herkese teşekkürlerini illeti.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın da, CHP'nin yapılacak kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini ifade ederek, "Seçim çalışması boyunca bir şeyi gördük; bize daha önce, 'Sivas'ın ötesine gidemeyen' diyenler, kendileri mahallelerde gezemedikleri gibi, biz özelikle Bismil, Lice ve Silvan'da yaşanan olaylardan dolayı seçim propagandası yapmadan, oradaki insanların yanında olmak adına çalışmalar yaptık. Seçimler bittikten sonra bile CHP olarak biz o ilçelerimizi tekrar ziyaret ettik. CHP Diyarbakır teşkilatı yeni bir örgüt, sahada olan bir örgüttür. Önümüzde zamanlarda yapılacak seçimlere kadar, her zaman alanlarda olacağız. Nerede bir problem, sıkıntı olursa CHP yine orada olacak. Sayın Genel Başkanımızı'n bize açtığı bu alanı, biz daha fazla genişleteceğiz. CHP'nin olağan kurultayı oluşması için 77 il başkanı toplanıp, bir deklarasyon yayınladık. Diyarbakır il örgütü olarak, bölgedeki il başkanlarıyla bir toplantı yapıp, tüm kurultay delegeleriyle birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında olduğumuzu buradan bir kez daha tekrarlamak istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır CHP Diyarbakır'dan Kılıçdaroğlu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement