Diyarbakır'da 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 19 Mayıs Kutlamaları

Diyarbakır\'da 19 Mayıs Kutlamaları

Diyarbakır'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, çeşitli yörelere ait halk oyunları ekipleri gösterileri sergilerken, gençlerin akrobatik gösterisi ilgiyle izlendi.

19.05.2015 15:27

Diyarbakır'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, çeşitli yörelere ait halk oyunları ekipleri gösterileri sergilerken, gençlerin akrobatik gösterisi ilgiyle izlendi.

Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Hamzaoğlu, Oya Eronat, askeri yetkililer ile öğrenciler katıldı. Törene BDP'li büyükşehir belediyesinden katılım olmadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlanan törenlerde, öğrencilerin çeşitli gösterileriyle devam etti. Folklor ekipleri, çeşitli yörelere ait halk oyunlarını sergilerken, bazı gençler de söyledikleri türkülerle kutlamalara ayrı renk kattı. Kutlamalarda, yere herhangi bir sünger bırakılmadan akrobatik gösteri düzenleyen, bir biri ardına takla adan gençlerin gösterisi, ilgiyle izlendi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, yapılan konuşmalarla sona erdi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement