Diyarbakır'da Bir Dil Eğitim Öğretim Merkezi Şube Aştı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Bir Dil Eğitim Öğretim Merkezi Şube Aştı

Diyarbakır'da bir dil eğitim öğretim merkezi şube açtı.

03.12.2013 16:15

Diyarbakır'da bir dil eğitim öğretim merkezi şube açtı.

Şube açılışında konuşan  British Time Dil Merkezi Temsilcisi Rojda Azizoğlu, 16 yıldır İstanbul'da Bakırköy, Kadıköy, Mecidiyeköy ve Taksim'de hizmet veren kurumun herkese ve her yaşa İngilizce eğitimi verdiğini söyledi.

Merkeze Diyarbakır'ın yanı sıra Şırnak, Batman, Şanlıurfa ve ilçelerinden de çok sayıda kişinin dil eğitimi almak için kayıt yaptığını kaydeden Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Kısa sürede bölge halkına hitap ederek, ciddi bir eğitim politikasıyla, teorinin pratikle buluştuğu aktiviteleriyle eğitim standartlarını yeniden şekillendirmeye geldik. Çünkü temel amacımız çağımızın temel gereksinimi olan uluslararası iletişim dili İngilizceyi profesyonel kadrolarımızla, her bir kişinin ihtiyaçlarına cevap verecek doğru bir planlamayla öğretmek. Sektördeki tecrübemiz, eğitimdeki kalitemiz bize kısa sürede beklenen talebe cevap verebilecek çözümler üretmemize olanak sağlıyor."

Açılışta konuşan Diyarbakır Organize Sanayi İşadamları Derneği Başkanı A.Aziz Özkılıç ise seçkin bir dil merkezinin Diyarbakır'da şube açsamından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Eğitimli bir nesil beraberinde kalkınmış bir nesli getirecektir" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Bir Dil Eğitim Öğretim Merkezi Şube Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement