Diyarbakır'da Polise Yapılan Silahlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Polise Yapılan Silahlı Saldırı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Diyarbakır'da polise silahlı saldırı olayına ilişkin, "Umarız bu işin artık sonu gelir. Yıllardır devletimiz, hükumetimiz, Meclisimizin bu manzaralar oluşmasın diye neler yaptığını hepimiz biliyoruz" dedi.

30.07.2015 16:18

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Diyarbakır'da polise silahlı saldırı olayına ilişkin, "Umarız bu işin artık sonu gelir. Yıllardır devletimiz, hükumetimiz, Meclisimizin bu manzaralar oluşmasın diye neler yaptığını hepimiz biliyoruz" dedi.

Vali Bektaş, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu'nda gediz havzasıyla ilgili toplantıda, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca şehit edilen polis memuru Mehmet Uyar'ın ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Anadolu'yu yurt tutmanın bedelinin tarih boyunca ödendiğini belirten Bektaş, "Bu ne ilk şehidimiz ne de son şehidimiz olacak. Bunun bilincindeyiz" diye konuştu.

Bektaş, şunları söyledi:

"Yakınlarına rahmet diliyorum, milletimize ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Umarız bu vesileleri çok yaşamayız. Umarız bu işin artık sonu gelir. Yıllardır devletimiz, hükümetimiz, Meclisimizin bu manzaralar oluşmasın diye neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Şimdi de yakın zamanda başlayan yeni bir süreç var. Artık bu işin gündemden düşmesi için yine yapılmak zorunda olan işler yapılmaya devam ediyor. Umarız bu hareketle sonuç bulur. Herkes aklını başına toplar. Kendi kendimize hayatı zehir etmekten vazgeçeriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Polise Yapılan Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement