Dünyagöz Erzincan, Bölgenin Göz Merkezi Oldu - Son Dakika
Yerel

Dünyagöz Erzincan, Bölgenin Göz Merkezi Oldu

Dünyagöz Erzincan, Bölgenin Göz Merkezi Oldu

Gözün tüm alanlarında Erzincan’da hizmet veren Dünyagöz, Erzincanlı aile hekimleri ile tanışma yemeği düzenledi.

29.01.2015 14:39

Gözün tüm alanlarında Erzincan'da hizmet veren Dünyagöz, Erzincanlı aile hekimleri ile tanışma yemeği düzenledi. Toplantıda konuşan Dünyagöz Operasyonlar Direktörü Ahmet Eşmeci Dünyagöz Erzincan'ın kısa sürede bölgenin göz merkezi olduğunu belirtti.

Eylül ayından bu yana Erzincan'da hizmet veren Dünyagöz Erzincan, aile hekimleri ile tanışma toplantısı düzenledi. Erzincanlı aile hekimlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, konuşmacı olarak Dünyagöz Operasyonlar Direktörü Ahmet Eşmeci ve göz sağlığı hakkında bilgilendirme yapan Op. Dr. Coşkun Erdoğan katıldı.

Toplantıda konuşan Eşmeci, Dünyagöz Hastaneler Grubunun 1996 yılından bu yana gözün tüm branşında yüzlerce farklı tedavi yöntemi ile Türkiye'de 9 farklı ilde 17 şubede Avrupa'da ise ( Almanya, İngiltere, Hollanda, Belçika Gürcistan) 6 farklı lokasyonda hizmet verdiklerini söyledi. 23 noktada 120.000 m2 kapalı alanda, 200 göz doktoru kadrosuyla 240 farklı tedavi yöntemi ile hizmet verdiklerini ve bu anlamda dünyanın en büyük göz hastaneler grubu olduğunu bildirdi.

Eşmeci Erzincanlıların göz sağlığı ile ilgili tüm ihtiyaçlarına Dünyagöz güvencesi ve kalitesiyle cevap verme hedefiyle yola çıktıklarını ifade ederken; "Avrupa standartlarında bir sağlık kuruluşunu Erzincan'a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Amacımız Dünyagöz'ün sahip olduğu tecrübe ve donanımını Erzincan'ın hizmetine sunmak ve Erzincan'ı bölgenin göz hastalıkları merkezi yapmak. Dünya ile entegre ileri teknolojik altyapısı ve deneyimli medikal kadrosu ile Dünyagöz Erzincan'da retina hastalıklarından şaşılığa, çocuk göz sağlığından oküloplastiye, glokomdan göz nörolojisine ve katarakttan üveite kadar tüm branşlarda, SGK ile anlaşmalı olarak hizmeti vermekteyiz. Bunun yanı sıra Dünyagöz Erzincan'da miyop, hipermetrop ve astigmat tedavileri, dünyada geliştirilmiş ileri teknoloji ürünü olan lazer cihazları ile gerçekleştirilmektedir." dedi.

Daha sonra aile hekimlerinin soru ve önerilerini de dinleyen Eşmeci. Aile hekimlerinin bu önerilerini önemsediklerini ve bu önerileri gerçekleştirmek için bir an önce harekete geçeceklerini belirtti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünyagöz Erzincan, Bölgenin Göz Merkezi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement