Ekim'de Sporun Adresi Marmaris Olacak - Son Dakika
Yerel

Ekim'de Sporun Adresi Marmaris Olacak

Ekim\'de Sporun Adresi Marmaris Olacak

Turizmdeki iddiasını sporda da sürdürmek isteyen Marmaris, ekim ayında sporun adresi olacak.

13.10.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizmdeki iddiasını sporda da sürdürmek isteyen Marmaris, ekim ayında sporun adresi olacak.

Geçtiğimiz günlerde tekvando şampiyonasına ev sahipliği yapan Marmaris, 23 Ekim'den itibaren uluslararası, ulusal ve yerel olmak üzere birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak. İklimiyle 12 ay spora elverişli olan Marmaris'te uluslararası yüzücüler Aqua Masters Cumhuriyet Kupası için kulaç atacak. Şampiyonanın onur konuğu da dünyaca ünlü bir sporcu olacak. Dünya'da 7 zorlu okyanusu yüzerek geçen 5 sporcudan biri olan İngiliz yüzücü Adam Walker'ın da katılacağı şampiyona 31 Ekim'de sona erecek.

24-25 Ekim tarihleri arasında Türkiye Deniz Kanosu Şampiyonası da Marmaris'in ev sahipliğinde gerçekleşecek. Her yıl olduğu gibi Turunç'ta yapılacak yarışlar yine Türkiye'nin birçok ilinden kulüpleri ve sporcuları ağırlayacak.

Denizdeki bir diğer spor etkinliği de olta balıkçılığı turnuvası olacak. İçmeler'de gerçekleşecek turnuvaya 200 kişinin katılması planlanırken birincilik ödülünün 4,5 metre uzunluğunda tekne olduğu duyuruldu.

Spor organizasyonu olması ile birlikte ülkeler arası dostluk ve kardeşliği de perçinlemesi bakımından büyük bir öneme sahip olan Ege Dostluk Kupası Kız Basketbol Turnuvası da komşuları bir araya getirecek. Yunanistan'ın Kos Adası ve Rodos takımları Datça ve Marmaris takımları ile dostluk kupası için basket atacak.

23-24-25 Ekim'de düzenlenecek turnuvada maçlar 23 Ekim'de 14.30'da Marmaris Belediyespor ve Rodos Lalısos maçıyla başlayacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekim'de Sporun Adresi Marmaris Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement